Snickare i Nyköping

Äger du en fastighet med renoveringsbehov i Nyköping?
Veteranpoolens snickare kan hjälpa till med allt från mindre snickeriarbeten till större projekt med många olika delmoment.

Oavsett vad det är du vill göra hemma hos dig så får du hos oss hjälp av en skicklig yrkessnickare eller annan händig person med många års erfarenhet av snickeriarbete, Veteranpoolen Nyköping har snickaren du söker, både för små och stora projekt.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  •  Riva eller sätta upp innerväggar
  •  Öppna upp en portal
  •  Bygga om i ditt kök
  •  Montera nya fönster eller dörrar och ta ut/ta hand om de gamla
  •  Byta eller sätta upp ny panel inne eller ute
  •  Anlägga en altan

När vi utför uppdraget hos dig använder vi de verktyg som du redan har på plats. Behöver du råd eller hjälp med att skaffa något särskilt kan finnas till hands även vid det momentet. Skulle något mer avancerat verktyg behövas kan detta hyras genom Veteranpoolen vid förfrågan.

Så här anlitar du en snickare från Veteranpoolen i Nyköping:
Fyll i intresseanmälan här intill,  eller ring direkt till vårt kontor i Nyköping. Berätta för oss om uppdraget och vad det är som behöver göras. Utifrån dina behov och önskemål söker vi sedan igenom vår personalpool för att hitta en passande profil.  Den snickare vi väljer ut tar sedan kontakt med dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget. Utifrån ert gemensamma underlag får du sedan en offert från vårt kontor. När du godkänt denna kan arbetet börja.

Hos oss på Veteranpoolen i Nyköping finns många erfarna hantverkare inom snickeri. De som jobbar hos oss har passerat pensionsåldern men ändå fortsatt att erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. Veteranerna i vår resurspool disponerar själva över sin tid och väljer vilka uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. På det sättet kan Veteranpoolen garantera dig ansvarsfull och engagerad hjälp varje gång du anlitar våra tjänster och snickare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nyköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN