Trädbeskärning i Örnsköldsvik

Få friska träd med massor av frukt – med vår trädbeskärning i Örnsköldsvik. På Veteranpoolen finns erfarna personer som är vana och kunniga på området. Och behöver du hjälp med andra sorters trädgårdsarbete kan vi ordna det också. Som pricken över i kan vi meddela att det går att få RUT-avdrag på trädbeskärning.

Hur fungerar er trädbeskärning i Örnsköldsvik?

Vi brukar beskära träd och buskar under vårvinter eller JAS-perioden, beroende på vilka sorter du har och vad som passar dem. Under vårvintern är träden i dvala och vissa arter mår bäst av att beskäras då, eftersom det innebär mindre stress. Och den som beskär får dessutom en chans att observera trädets struktur bättre under den här tiden på året.

JAS står för Juli-Augusti-September, vilket är en annan period på året som är optimal för beskärning av många buskar, häckar och träd. Så här års ska de nämligen snart gå in i vinterdvala och tål därför ingreppet bättre. Under JAS kan trädbeskäraren även hålla utkik efter skadedjur. 

Har du inte koll på vilken beskärningsperiod som passar dina träd? Du är välkommen att höra av dig till oss för att få hjälp. Skulle du vilja lägga till kringtjänster som att forsla bort kapade trädgrenar och liknande kan vi sköta det också, men det går tyvärr inte att få RUT-avdrag på just bortforsling.

Anlita oss för att beskära träd i Örnsköldsvik

När du vill boka trädbeskärning är det bara att höra av dig, så matchar vi dig med en passande veteran med rätt kompetens. Första steget är att ringa vårt lokalkontor i Örnsköldsvik eller att fylla i intresseformuläret här på webben. Berätta vad du vill ha gjort, vilka träd eller buskar det gäller och hur många som ska beskäras. Därefter återkommer vi med vägledning och pris. Nämn även om du vill ha RUT-avdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örnsköldsvik
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN