Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Oskarshamn

Hej bostadsrättsföreningar och företag med lokaler i Oskarshamn! Vi vet att det kan kännas svårt att hitta rätt person för fastighetsskötsel och fastighetsservice. Hos oss finns kompetenta och erfarna veteraner, som ser till att din drift flyter. Från städning av allmänna utrymmen till trädgårdsskötsel och allt annat som hör till. En erfaren veteran kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter, se problem och agera självgående. Tack vare vår flexibla lösning betalar du bara för de timmar där veteranen faktiskt är ute i jobb, och vi har inga långa bindningstider eller uppsägningstider. Snabbt, enkelt och flexibelt!

Trygg fastighetsskötsel och fastighetsservice

Resultatet av ett löpande avtal blir inte bara att fastigheten ses efter av en van och trygg hand, dessutom kommer du att känna igen den nya personen i trapphuset. Vi ser nämligen till att samma veteran kommer varje gång, i den utsträckning det går. En anledning till det är att det ökar känslan av trygghet och trivsel för de som vistas i fastigheten. Men framförallt blir arbetet smidigare för en fastighetsskötare som känner till husets behov och egenheter.

Kontakta Veteranpoolen i Oskarshamn

Vi hjälper dig i Oskarshamn genom fastighetsskötsel som lever upp till en mycket hög standard. Sysslorna som ingår är i princip oändliga och styrs till stor del av huset och människorna som vistas i det. En del av Veteranpoolens styrka är vår flexibilitet. Men vi har ändå listat några av de vanligaste uppgifterna för våra fastighetsskötare i Oskarshamn.

  • Ta hand om trädgårdens gräsklippning och rabatter
  • Byta ut gamla lampor
  • Skotta snö intill byggnaden
  • Städa i gemensamma utrymmen, soprum och trappuppgång
  • Ta hand om tvättstugan

Om du är intresserad av regelbundna besök från en veteran inom fastighetsskötsel eller stå till tjänst som en extra hand vid punktinsatser under renovering och nybyggen är vi redo. Använd kontaktformuläret på den här sidan för att berätta vad just du är ute efter!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Oskarshamn
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN