Veteranpoolen Oskarshamn

Vi servar följande kommuner
 • Ålem
 • Blomstermåla
 • Högsby
 • Mönsterås
 • Oskarshamn
Adress :
Södra Långgatan 15-17, 572 55, Oskarshamn
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Niclas Rehnqvist
Niclas Rehnqvist
Sylvia Ström
Sylvia Ström
Kerstin Ericsson
Kerstin Ericsson
Lediga jobb
 • Vi söker fler hantverkare

  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool i Västervik och hantverkare. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag kontaktar oss. Vi utför bland annat uppdrag inom VVS, altanbygge, ombyggnationer, renovering, målning, enklare eljobb både utom- och inomhus.

   

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du kan lite av varje och gillar att fixa, ordna, laga och köpa in nödvändigt material. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. Önskvärt är om du tidigare jobbat som anställd eller konsult inom bygg/hantverk.

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 9000 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Omfattning/start: Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse

   

  Anmäl intresse
 • Vi söker fler pensionärer till vårt städteam

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler städuppdrag och behöver därför utöka vårt städteam. Det kan handla om allt ifrån löpande veckostäd till flyttstäd eller fönsterputs. 

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du behöver ingen tidigare erfarenhet av städ men det är en fördel om du är noggrann, lyhörd och har en känsla för service. 

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Oskarshamn
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan