Gräsklippning i Oskarshamn

Utanför fönstret hörs gräsklipparens belåtna motorsurr. Du har mycket att göra, men trädgården behöver du inte oroa dig över. Den sköter en engagerad veteran, med gott om erfarenhet av trädgårdsarbete. Tillsammans hittar vi lösningar för att göra så fint som möjligt på ett sätt som passar alla inblandade.

Trädgårdsarbete för dig som inte hinner

För dig i Oskarshamn som inte hinner eller kan sköta gräsklippning och trädgårdsarbete finns Veteranpoolen. Utifrån dina önskemål och behov får du hjälp av en erfaren resurs vars kunskap har etablerats under år av arbete. Njut av en strålande utemiljö, med dina önskemål som utgångspunkt, tack vare RUT-avdrag på många tjänster blir tjänsten även kostnadseffektiv.

En trädgård blir aldrig färdig, den är i ständig förändring i takt med årstider och vädret för stunden. Vi följer med vid vårens första knoppar, sommarens färgexplosion, vidare när löven ändrar färg och hjälper naturen vila under vintern.

Fråga oss om gräsklippning i Oskarshamn

Exakt vad du vill göra med din trädgård och odlingar är såklart upp till dig. Oavsett vilken stil du vill ha ser vi till att du kan glädjas åt din egna oas varje dag, året runt. Vi utför gärna punktinsatser när du behöver hjälp med större projekt eller liknande, men kommer även gärna och klipper gräs och rensar ogräs med jämna mellanrum. I de flesta fall använder vi de verktyg du har hemma, men möjlighet finns att hyra mer avancerad utrustning från oss. Att be om hjälp för att hitta rätt bland växter, spadar och knipverktyg går naturligtvis också bra.

Tel: 0491-45 91 91
E-post: oskarshamn@veteranpoolen.se

Hör av dig och berätta mer om vilken trädgård du vill ha! Vi sätter dig i kontakt med en veteran i Oskarshamn som kan allt om gräsklippning och trädgårdsarbete. Tillsammans reder ni ut detaljerna och inleder ett strålande samarbete!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Oskarshamn
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN