Städning i Oskarshamn

Upplev känslan av att frigöra tid som du annars hade ägnat åt städning till att umgås med vänner och familj! Med Veteranpoolens trygga, erfarna städhjälp kommer samma person och städar hemma hos dig. Det är en extra trygghet, och låter dessutom veteranen göra ett så bra och effektivt jobb som möjligt.

Städhjälp på dina villkor

De flesta anlitar städhjälp för att vardagen är svår att få ihop som det är. Därför ser vi till att erbjuda en smart lösning på kundens villkor. Städning innebär aldrig exakt samma sak för två personer. Vad vi ska rengöra är i mångt och mycket upp till dig, i samråd med veteranen som ska göra jobbet. Oavsett om du behöver städa hela huset grundligt inför flytt eller vill hålla det rent och snyggt varje vecka. Bland annat kan vi hjälpa dig med att:

  • Dammsuga
  • Våttorka golv
  • Damma av hyllor och möbler
  • Torka rent i köksskåp och på vitvaror
  • Städa toalett och badrum
  • Rengöra speglar

Våra veteraner i Oskarshamn har lång erfarenhet av städning och gömmer flera ess i städrockärmen. Till exempel finurliga sätt att göra rent på knepiga ställen och kunskap om produkter som fungerar effektivt och skonsamt.

Fråga om städning i Oskarshamn

Hör av dig till oss på Veteranpoolen i Oskarshamn och få städning som imponerar! Här intill finns ett kontaktformulär där du kan fylla i vilken sorts städhjälp du vill ha, sedan återkopplar vi angående pris, eventuellt RUT-avdrag, omfattning med mera. Du kan även kontakta oss via telefon eller mail:

Tel: 0491-45 91 91
E-post: oskarshamn@veteranpoolen.se

I vanliga fall använder vi rengöringsprodukter och redskap som finns på plats i hemmet, men vi kan även ta med städmaterial om det behövs. Vill du ha råd eller hjälp med egna inköp av städmaterial är det bara att säga till.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Oskarshamn
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN