Trädbeskärning i Oskarshamn

Att anlita hjälp med trädbeskärning har blivit allt vanligare de senaste åren, mycket tack vare RUT-avdraget. Ibland är nödvändigt för att tämja de vilda trädkronorna. När du ser hur enkelt och professionellt beskärningen utförs känns det snart bättre. De färdiga, beskurna träden mår bättre och ser friskare ut, och nästa vår kommer de att spira som aldrig förr.

Vi beskär Oskarshamns träd

När du anlitar Veteranpoolen i Oskarshamn för trädbeskärning ges uppdraget till en person med erfarenhet av trädbeskärning hemma eller på professionell nivå, beroende på svårighetsgrad. Många träd beskärs under JAS-perioden. Det innebär juli, augusti eller september. En stor fördel med beskärning under denna period är minskad risk för svampangrepp och andra infektioner, eftersom träden fortfarande är inne i en tillväxtfas och snabbt kan läka sina sår. Sedan får de hela vinterhalvåret på sig att vila innan våren kickar igång. Men det finns även träd som kan och bör beskäras under andra säsonger, till exempel vårvintern eller våren. Fråga gärna oss om du är osäker!

Få RUT-avdrag på trädbeskärning

Visste du att trädbeskärning numera omfattas av RUT-avdraget? Se till att berätta för oss så tidigt som möjligt att du är intresserad, för att vi ska se till att du får det. Så vad väntar du på? Fyll i kontaktformuläret här intill för att höra av dig till oss! Du kan även skicka mail eller ringa direkt till oss:

Tel: 0491-45 91 91
E-post: oskarshamn@veteranpoolen.se

Berätta hur många träd du vill lyfta utseendet på, om veteranen ska ta med sin egen utrustning och om det är något annat vi bör veta. På så sätt går det snabbare för oss att hitta rätt veteran för jobbet och att skapa en offert. Tänk också på att det inte går att få RUT-avdrag på kringtjänster, som att köra bort avfallet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Oskarshamn
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN