Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Jämtland

På Veteranpoolen kan vi hjälpa till med fastighetsservice. Vi har veteraner med lång arbetslivserfarenhet som kan hjälpa till vid semestertider, större arbeten eller liknande. Vi kan hjälpa er med kort varsel om ni snabbt behöver ha in extra personal. Våra veteraner har lång erfarenhet inom såväl måleri som snickeri och trädgårdsarbete och annat som kan tillhöra fastighetsservice. Vi har flera veteraner med hög kompetens och som snabbt kan sätta sig in i nya arbeten. Våra veteraner väljer själva hur mycket de vill arbeta därav kan du som anlitar oss vara säkra på att ni får engagerade och glada veteraner till er hjälp.

Tjänster vi erbjuder inom fastighetsskötsel i Östersund är:

  • Vicevärd – Utöver fastighetsskötseln kan vi även hjälpa till med att ta hand om hyresvärdens sysslor under en tid
  • Trappstäd – Vi kan se till att trappor och trapphus i era fastigheter alltid är i fint skick
  • Allt i allo – Våra veteraner har lång erfarenhet inom flera områden och kan hjälpa till med det mesta
  • Yttre miljö – Hjälp med att sköta det yttre på era fastigheter
  • Trädgårdsarbete – Vi har kompetent personal inom trädgårdsskötsel och kan hjälpa dig med allt från gräsklippning till rabattrensning
  • Städning – Flera av våra veteraner kan hjälpa till med olika typer av städning så som städning av soprum, trapphus och andra allmänna utrymmen

Det blir allt mer populärt av företag att använda sig av outsourcing för att hitta personal på annat håll. Outsourcing innebär alltså att ett företag lånar personal av ett annat företag. På Veteranpoolen har vi gott om kompetent personal som gärna hjälper till med fastighetsservice. Veteranpoolen är ett alternativ till andra bemanningsföretag i Östersund.

Så kan ni boka fastighetsskötsel i Östersund:

Vill ni ha mer information eller boka hjälp av våra veteraner med fastighetsskötsel kan ni ta kontakt med oss via vårt formulär på vår hemsida. Där fyller du i vad det är ni behöver hjälp med. Därefter letar vi upp passande veteraner till era uppdrag. Ni kan även ringa oss på nummer 063-660 55 80. Berätta gärna om det är ett stort uppdrag som löper över längre tid eller om ni behöver hjälp med väldigt kort varsel. Vi kan även utföra regelbundna uppdrag om ni är i behov av det. Beskriv ert ärende i vår intresseanmälan på hemsidan så ser vi till att plocka fram en veteran som kan hjälpa med er fastighetsservice på allra bästa sätt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN