Veteranpoolen Östersund

Vi servar följande kommuner:
 • Åre
 • Östersund
 • Jämtland
 • Krokom
 • Berg
 • Ragunda
 • Strömsund
 • Härjedalen
 • Bräcke
Adress :
Storlienvägen 42, 831 52, Östersund
Öppettider:
 • måndag 08:30-17:00 tisdag 08:30-17:00 onsdag 08:30-17:00 torsdag 08:30-17:00 fredag 08:30-17:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Benny Ståhl
Benny Ståhl Kontorsansvarig
Lediga jobb
 • Pensionerad ekonomiassistent till spännande deltidsuppdrags sökes

  För kunds räkning söker söker vi nu dig som  vill jobba extra som ekonomiassistent på deltid. Vår kund är ett större industriföretag med en härlig personal och trevlig arbetsplats i ett mycket expansivt skede av sin produktion, beläget i Östersund. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av stötta ekonomiavdelningen genom att bl.a. sköta kundreskontra, leverantörsreskontra, filhantering, löpande bokföring, kassaredovisning och avstämningar.

  Omfattning: Du kommer att jobba cirka 75%

  Erfarenhet: Vi söker dig som är utbildad ekonom och som tidigare arbetat med fokus på den löpande redovisningen i verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av  Monitor, VISMA och Fortnox.

  Ansök idag! Uppdraget startar i slutet av februari. Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
 • Pensionerad redovisningsekonom som vill jobba extra sökes

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande ekonomuppdrag och behöver utöka vår pool med redovisningsekonomer och ekonomiassistenter som vill jobba extra. 

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Vi söker dig som har erfarenhet av löpande bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra och avstämningar.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 46 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Östersund
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsstäd
Försäljning & kundtjänst Säljare
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan