Fönsterputs i Jämtland

På Veteranpoolen erbjuder vi er hjälp med fönsterputs i Östersund. Vi har flera veteraner som gärna hjälper er med diverse hushållssysslor, så som att putsa fönster eller annat. Vi kan även hjälpa till med annan städhjälp i hemmet så som dammsugning eller enkelt byte av gardiner. Våra veteraner har många kompetenser och kan därav hjälpa till med det mesta som hör ett hem till. Är ni i behov av kunskaper som ni inte själva besitter som till exempel målning av huset eller liknande kan vi även hjälpa till med det. På Veteranpoolen har vi veteraner som gärna ställer upp när er egen kunskap eller tid inte riktigt räcker till.

Tjänster i hemmet som Veteranpoolen i Östersund erbjuder:

  • Fönsterputs
  • Byte av gardiner
  • Dammsugning
  • Dammtorkning
  • Målning
  • Snickeri
  • Trädgårdsarbete

Ni kan hitta alla våra tjänster på vår hemsida. Vi använder oss av de redskap ni själva har hemma, och skulle det vara något som saknas hjälper vi gärna till med att införskaffa det. På poolen kan vi även rekommendera att hyra redskap av oss om ni behöver. Vi har ett stort utbud av olika maskiner och material för att kunna städa, putsa fönster, måla, snickra eller vad det är ni än behöver hjälp med. Vill ni att fönsterputsningen ska gå fortare kan ni själva hjälpa oss genom att plocka bort krukor, gardiner och annat som kan tänkas vara i vägen för fönstren innan vi kommer. Annars fixar vi självklart det själva.

Såhär bokar du fönsterputs i Östersund:

Är det dags för att putsa fönstren hemma och du väljer att ta hjälp av oss så tar du kontakt via vårt formulär på vår hemsida eller ringer vårt kontor på nummer 063-660 55 80. Där beskriver du vad du behöver hjälp med. Önskar du hjälp med mer än fönsterputs kan du även berätta det i intresseanmälan. Vi använder den information du skriver för att matcha dig mot den bäst passande veteranen. Veteranen tar sedan själv kontakt med er och ni får bestämma tid tillsammans.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN