Städning i Jämtland

Hos Veteranpoolen hjälper vi er som behöver hjälp med städning. Vi har veteraner med lång erfarenhet inom städ som kommer hem till er och utför det ni önskar. Vi erbjuder många tjänster inom städhjälp och tillhandahåller kunniga städare som utför ett skinande rent arbete. Oavsett om ni behöver hjälp en enstaka gång, till exempel vid flyttstädning, eller mer regelbunden hjälp med städtjänster så hjälper vi gärna till.

Några av våra städtjänster i Östersund är:

  • Dammsuga
  • Moppa
  • Putsa speglar och kranar
  • Tömma papperskorg
  • Damma/Dammtorka hyllor, lampor ovanför skåp osv.
  • Rengöra våtutrymmen (dusch, badkar, toalett mm.)

Vi kan utforma städhjälpen efter era önskemål och behov. Veteranen som kommer hem till er och hjälper till med städning kommer att använda sig av er egen städutrustning så som dammsugare, golvmopp, dammtrasa och rengöringsmedel. Skulle det vara så att ni inte har allt som behövs hemma kan ni prata med oss så hjälper vi gärna till med att ordna detta. Lite viktig information om våra städtjänster är att vi inte kan vara säkra på exakt hur lång tid det tar att städa ert hem första gången. Vi kan inte heller garantera att det alltid är samma veteran som kommer hem till er och hjälper till med städningen.

Såhär bokar du hjälp med städning i Östersund:

För att boka en veteran som kommer hem till er och hjälper till med städning tar ni kontakt med oss på Veteranpoolen via vårt formulär på hemsidan eller ringer vårt kontor på nummer 063-660 55 80. I formuläret fyller ni i vad det är ni behöver hjälp med och med den informationen matchar vi en veteran mot era önskemål. När vi har hittat en passande veteran för er städhjälp kommer veteranen att ta kontakt med er och ni kan själva bestämma tid och dag. Det är även ett bra tillfälle att ställa frågor om städningen samt informera veteranen om det är något som denne kan behöva veta inför städet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN