Barnvakt i Jämtland

Vill du ha en barnvakt med lång erfarenhet av barn kan du kontakta oss på Veteranpoolen. Vi har flera kompetenta barnpassare som kan hjälpa till med att passa ert barn när ni behöver. Våra veteraner kan komma regelbundet om ni är i behov av det eller bara under en kväll om ni ska iväg på något som barnen inte kan följa med på. Några av våra veteraner har tidigare arbetat som pedagoger, dagispersonal och liknande. Därav kan vi garantera att våra veteraner har god kompetens till att passa era barn när ni behöver.

Våra barnvakter i Östersund kan till exempel hjälpa till med:

  • Hämtning och lämning på dagis eller skola
  • Laga mat
  • Hjälpa till med läxor
  • Passning sena kvällar
  • Skjuts till och från barnens fritidsaktiviteter

Under tiden våra veteraner passar era barn kan vi även hjälpa till med läxläsning och se till att det finns mat till kvällen. Om ni behöver hjälp av en barnvakt regelbundet ser vi till att det är samma person som kommer hem till er varje gång. Ni kommer dessutom själva att få välja vem som kommer att passa era barn då ni får träffa en eller flera av våra veteraner innan uppdraget startar. På så sätt får ni möjlighet att möta flera olika personligheter och se med vem som personkemin fungerar bäst med.

Hur du bokar en barnvakt i Östersund:

Vill ni boka en barnvakt kan ni ta kontakt med oss på Veteranpoolen via vår intresseanmälan på vår hemsida eller ringer vårt kontor på nummer 063-660 55 80. När ni skickar in er intresseanmälan behandlar vi den och tar stor hänsyn till era önskemål för att matcha passande veteraner till era uppdrag. För att kunna behandla er intresseanmälan på bästa sätt vill vi gärna veta hur många barn som behöver barnvakt, samt vilken ålder de är i och vilka intressen de har. Ni får sen möjlighet att träffa de veteraner som vi matchar er intresseanmälan bäst mot för barnvakt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN