Trädbeskärning i Jämtland

Om du behöver hjälp med trädbeskärning i Östersund så finns vi på Veteranpoolen gärna till hands. Våra yrkesmän och veteraner är både duktiga och har lång erfarenhet av just trädgårdsarbete, så de vet precis vad de ska göra för att träden fortsätta att åldras bra och bära god frukt.

JAS-metoden för beskärning av träd

Vi på Veteranpoolen använder oss av en viss metod när vi beskär träden då det är bättre för dem. Den kallas för JAS-metoden och innebär att man gör alla ingrepp på träden under den senare delen av sommaren och under tidig höst. Det är dessutom lättare för oss att avgöra ifall grenar ska kapas och att se ifall träden har drabbats av ohyra eller någon annan åkomma.

Ifall avfall skulle behöva forslas bort så kan vi självklart hjälpa till med det. Detta faller å andra sidan inte inom det som är berättigat för det som kallas för RUT-avdrag.

Så här gör du för att boka trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Gör först en intresseanmälan genom att fylla i den enkät som finns här på hemsidan och vänta tills vi kontakta dig, eller ring direkt till det kontor som ligger närmast dig. Berätta först lite om själva uppdraget, som hur många träd det handlar om samt vilka sorters träd de är. Vi kommer då att matcha uppdraget med en lämplig veteran som sedan tar kontakt med dig. Ni kan då tillsammans komma överens om hur ni ska gå till väga, som när vi ska mötas. Ifall det saknas verktyg så får du meddela oss i förväg så att veteranen tar med sig egna.

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som möjligt, och just därför har du chansen att använda RUT-avdrag när du anlitar oss. När det gäller hushållsarbeten så som rengöring, underhåll samt tvätt så kan du få göra skatteavdrag, något som trädbeskärning faller inom sedan i augusti 2016. Tjänsten är alltså RUT-berättigad. Just därför är det bara att tala om när du bokar att du vill göra RUT-avdrag. Vi vill som sagt att du ska vara nöjd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN