Hemservice i Jämtland

På Veteranpoolen hjälper vi till med hemservice i Östersund. Det innebär att våra veteraner kommer hem till er och kan hjälpa till med att stötta i olika vardagssysslor. Ofta är det anhöriga som hjälper till och stöttar sina äldre i hemmen, men även vi kan hjälpa till när ni behöver oavsett om det handlar om en gång eller om ni önskar regelbunden hjälp. På vår hemservice kan vi hjälpa er med alla uppgifter som hör ett hem till, eller bara komma på besök över en kaffe. Vi hjälper er gärna med era önskemål.

Vår hemservice i Östersund hjälper bland annat till med:

  • Hemstäd, tvätt och stykning
  • Handla och laga mat
  • Ledsagning till exempelvis vårdcentral och sjukhus
  • Sociala aktiviteter
  • Gräsklippning och snöskottning
  • Fönsterputsning

Vi hjälper även gärna till med fler tjänster utöver de ovannämnda. Vi har veteraner med lång erfarenhet inom snickeri, trädgårdarbete, måleri och mycket mer. Ni kan vända er till oss för hjälp med hemservice till er själva eller som anhörig till någon som kan vara i behov av extra stöttning i vardagen. Det kan handla om större aktiviteter eller enkla sällskapsbesök i form av promenader eller att äta lunch tillsammans. Ni bestämmer själv hur längre ni vill att besöken ska pågå, vårt enda krav är att varje besök är minst en timma långt. Annars har ni själv full kontroll över er hemservice från gång till gång.

Så får ni hjälp med hemservice i Östersund

Är ni intresserade av att boka hemservice i Östersund till er själva eller en anhörig kan du ta kontakt med oss på Veteranpoolen via vårt formulär på hemsidan. Ni binder er inte till något genom att skicka in en intresseanmälan. Har ni frågor och funderingar kan ni även ringa direkt till vårt kontor på nummer 063-660 55 80. Beskriv ert behov av hemservice så kommer vi att ta fram en veteran som passar ert uppdrag. Det är viktigt att ni känner er trygga med den veteran som kommer hem till er och därav får ni möjlighet att träffa en eller flera av våra veteraner innan hemservicen startar.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN