Gräsklippning i Jämtland

Behöver ni hjälp med gräsklippning? Vi på Veteranpoolen har många erfarna veteraner som gärna hjälper er med allt från trädgårdsarbete till städning. Vi hjälper bland annat till med gräsklippning, men även andra tjänster inom trädgårdsarbete så som att klippa buskar och rensa i rabatterna. För er som bor i Östersund kan vi hjälpa till på fler sätt för att piffa upp er trädgård. Våra veteraner har lång erfarenhet av trädgårdsarbete och gräsklippning. Vi hjälper dig gärna att hålla efter i trädgården oavsett om ni behöver mycket hjälp eller bara extra hjälp med gräsklippning någon gång.

Tjänster inom gräsklippning och trädgårdsarbete vi erbjuder i Östersund är:

  • Klippa gräs
  • Klippa buskar
  • Beskära träd
  • Rensa rabatter
  • Köra bort avfall

Vi kan hjälpa dig med det mesta i din trädgård. Har ni frågor angående ert ärende är ni välkomna att kontakta oss så svarar vi på alla era frågor. Vi kan besöka er regelbundet för att hjälpa till med gräsklippning och annan trädgårdshjälp. Önskar ni mer hjälp med till exempel att bygga en altan är ni självklart välkomna att kontakta oss på Veteranpoolen om det med. På Veteranpoolen har vi många veteraner med lång erfarenhet inom sina områden och som kan hjälpa till med allt från snickeri till måleri och trädgårdarbete och mycket mer.

Hur du bokar gräsklippning i Östersund

Ni tar kontakt med oss på Veteranpoolen och våra veteraner via vårt formulär på hemsidan. Vi läser era önskemål och ser vad ni behöver hjälp med och därefter matchar vi ert ärende med en passande veteran i Östersund. Ni kan också nå oss på nummer 063-660 55 80. Våra veteraner väljer själva hur mycket de vill arbeta och när, vilket gör att hjälpen som kommer hem till er är engagerad i det som ska göras. Har ni frågor kring hur arbetet går till eller vad vi mer kan hjälpa till med förutom gräsklippning så tveka inte att kontakta oss. Ni har även möjlighet att ställa frågor kring arbetet när veteranen tar kontakt med er efter att ni skickat in en intresseanmälan via formuläret på vår hemsida.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN