Snickare i Jämtland

Bor ni i Östersund och behöver hjälp att bygga om eller bygga nytt? Vi på Veteranpoolen har många erfarna snickare som kan hjälpa er. Vi utför både små arbeten som att hjälpa till att sätta in en ny garderob och större arbeten i form av att bygga ny altan eller liknande. Att anlita en snickare från oss innebär att du får en kompetent och skicklig yrkessnickare som hjälper till med alla era projekt. Våra veteraner är personer med lång erfarenhet inom sina områden.

I Östersund kan vi bland annat hjälpa er med att:

  • Bygga uteplats, altan eller veranda
  • Byta dörrar och fönster
  • Ta ner och sätta upp innerväggar
  • Byta panel på fasaden
  • Sätta in garderober
  • Renoveringsarbete

Vi använder oss av de verktyg ni har hemma att arbeta med. Behövs det något som ni inte har hemma finns det möjlighet att hyra nödvändiga maskiner och verktyg hos oss på Veteranpoolen. Vi har bland annat mer avancerade maskiner till snickeri så som exempelvis slipmaskin, borrhammare och motorsåg. Utöver själva arbetet kan våra veteraner även hjälpa er med att köpa in material som behövs till era projekt. Funderar ni över snickeriet, eller är osäkra på vad för material som passar bygget bäst, kan du rådfråga den snickare som hjälper dig med arbetet. När snickeriet är färdigt hjälper vi även gärna till med att forsla bort allt överblivet material och avfall.

Så här hyr du snickare i Östersund via Veteranpoolen:

För att få kontakt med en snickare kan ni fylla in intresseanmälan här på sidan. Vi vill gärna att du beskriver vad det är ni vill ha hjälp med. På så sätt får vi bättre möjligheter att hitta rätt person som kan hjälpa er. Vill ni prata med oss direkt kan ni ringa vårt kontor vid frågor om snickare i Östersund på nummer 063-660 55 80. Vi kommer att matcha ert projekt mot vår pool och på så sätt hitta en passande veteran som kan hjälpa er. Veteranen kommer sedan att ta kontakt med och ni får tillsammans gå igenom vad det är som ska göras.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jämtland
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN