Målare i Östhammar, Öregrund

Målare i Östhammar & Öregrund

Gör verklighet av planer på ny färg inomhus eller utomhus med fräsch, nyrenoverad känsla. Veteranpoolens målare i Östhammar & Öregrund levererar ett fint resultat oavsett om det gäller ommålning eller målning från grunden. Våra veteraner har ett tränat öga och lång erfarenhet i måleribranschen.

Oavsett om det rör sig om enklare målning av snickerier eller totalrenovering med målning av tak, väggar, tak, fönster och lister så har vi rätt kompetens för uppdraget bland våra målare i Östhammar & Öregrund. Anlita oss för måleri och var trygg i känslan av ett väl utfört arbete av hög kvalitet.

 

Anlita yrkesskicklig målare i Östhammar & Öregrund

Veteranpoolens målare är fackmän med lång erfarenhet. Vi proffs på allt inom måleri; från målning av snickeri och väggar till fönstermålning och fasadmålning. Vi bistår gärna med rådgivning inför ditt måleriprojekt med trygga fackmannatips för bland annat färg och material. Anlita oss exempelvis för att:

  • Sätta färg på lister och fönster
  • Måla om köksluckor
  • Måla innerväggar
  • Måla om trä- och putsfasader
  • Måla betonggolv
  • Ge nytt liv åt trappor med färg
  • Måla altaner och staket
  • Måla om huset

 

Tänk på: För att få ett bra slutresultat krävs ibland förarbete: skrapa, spackla, slipa, målartvätta samt täcka de ytor som inte ska få färg på sig. Detta är viktiga delar av måleriarbetet som vi gärna åtar oss.

 

Trygg & säker arbetsmiljö för våra målare

Vi är måna om en bra arbetsmiljö för våra veteraner och samtidigt skapa allra bästa förutsättningar för ett riktigt bra slutresultat. Om ytorna inte kan nås med hjälp av vanlig trappstege kan det vara aktuellt att hyra en målarställning för målerijobbet. Rådgör gärna med oss om du är osäker på vad som behövs i ditt projekt. Och låt oss även veta om du har frågor kring inköp eller bortforsling av avfall, ett uppdrag som våra målare i Östhammar & Öregrund också kan utföra.

 

Anlita målare i Östhammar & Öregrund med ROT-avdrag

Använd gärna ditt ROT-avdrag när du anlitar våra målare i Östhammar & Öregrund! När du som privatperson köper tjänster av en målare kan du göra ROT-avdrag, en skattereduktion med 30 procent på arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor. Bor du i eget hus gäller ROT-avdrag på såväl fasadmålning som målning inomhus. För dig som bor i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning. Veteranpoolen sköter all administration kring skatteavdraget inklusive ansökan av hos Skatteverket. Allt du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av ROT-avdrag. Mer information om gällande regler för ROT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

 

Så enkelt bokar du målare i Östhammar & Öregrund

Färg gör det mesta snyggare och steget från tanke till slutresultat är inte långt hos Veteranpoolen. Gör en kostnadsfri intresseanmälan via formuläret så hör vi av oss. Det går lika bra att kontakta vårt lokalkontor på Östhammar & Öregrund via telefon. När vi fått alla detaljer och önskemål för uppdraget så skickar vi en tydlig offert. Vi matchar dig med våra målare i Östhammar & Öregrund som utför önskat måleri enligt tidsplan. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Östhammar & Öregrund, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Östhammar, Öregrund
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN