Veteranpoolen Östhammar, Öregrund

Vi servar följande områden
 • Östhammar
 • Öregrund
Adress :
Klippvägen 28, 742 42, Öregrund
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Öppettider gäller telefon. Vänligen kontakta oss för besök!

Kontaktpersoner
Sofie Jansson
Sofie Jansson
Birgitta Hagerud
Birgitta Hagerud
Ann-Chatrine Asplund
Ann-Chatrine Asplund
 Carina Alvinder
Carina Alvinder
Lediga jobb
 • Orderadministratör i centrala Uppsala på företag inom medicinteknik

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en orderadministratör till vår kund ca 2 tillfällen i veckan ca 3-4 timmar per tillfälle. Vi tänkte att det skulle vara 2 veteraner som delar på detta uppdrag.
  – Orderadministration som att registrera order, packa kit-material och diverse arbetsuppgifter kring detta. 
  – Vår kund önskar komma igång med hjälpen i början av maj 2024 och sen löpande framåt. Behovet kan variera ngt men ca 2 tillfällen i veckan vid och ca 3-4 timmar per tillfälle. En tanke är ha 2 veteraner som kan dela på detta uppdrag.
  – Vårt uppdragsgivare är ett stort, globalt företag inom medicinteknik och världsledande inom sitt område.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  – Man behöver vara van att jobba i olika it system. Datavana
  – Paketera förpackningar 
  – Glad och positiv och tycka att det är kul med orderhantering.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss! Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har över 8000 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
 • Snacka jobb med oss i Uppsala

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Anmäl intresse
 • Vi söker busschaufförer i sommar!

  Vi söker dig som vill ha ett fritt och glatt jobb som busschaufför i sommar! Pendeltågen stängs av 6 veckor under sommaren och ersätts med busstrafik. Därför behöver nu vår kund hjälp med att stärka upp sitt team med 6-10 förare.

  Körsträckorna som erbjuds är;

  • Bålsta-Jakobsberg – eller tvärtom
  • Bålsta-Kista – eller tvärtom

  Man utgår från Länna alternativt Märsta. I Länna finns övernattningsmöjlighet på hotell.  För att söka detta uppdrag ska du kunna jobba under given period samt ha D-körkort & YKB.

  Omfattning/start: Perioden 29juni-11 aug (ca 6 veckor)  Arbetstider; 04.15-01.00, 04.00-12.00, 13.00-19.00/20.00 eller 15.00 23/24.00

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du får lön för att sätta guldkant på tillvaron med. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster . Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Är du utbildad målare eller duktig på att måla – Vi behöver bli flera

  Uppdrag
  För våra privata kunders räkning söker vi veteraner som vill jobba med utomhus målning alt utbildade målare
  – Arbetsuppgifterna är att måla hos våra privat kunder i hela Uppsala län / Sigtuna kommun och Norrtälje kommun. Just nu är det mycket utomhus målning som våra kunder vill ha hjälp med allt från att olja in altanen till att måla staketet eller rödfärga sommarstugan eller kolonistugan.
  – Vi söker dig som vill jobba nu våren/sommaren 2024
  – det är målningsuppdrag hos våra privat kunder
  – Uppdragen finns i hela Uppsala län, Sigtuna kommun och Norrtälje kommun

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  – Utbildad målare eller duktig på att måla
  – Gärna att man är utbildad målare
  – Önskvärt att du kan starta relativt omgående
  – Gärna ser vi att man har körkort och bil

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har över 8000 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Östhammar, Öregrund
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan