Hemservice i Uppsala

När släktingar och anhöriga blir äldre kan Veteranpoolen vara ett extra stöd i vardagen. Våra veteraner har stor förståelse för hur det är att bli äldre, vilket gör att gemenskapen och det sociala utbytet naturligt blir större.

Vi kan vara den där extra stödpersonen som kommer någon gång i veckan för att prata, aktivera eller hjälpa till med hushållssysslorna, vilket har ökar både livskvalitet och dämpar anhörigas oro. Vi anpassar tjänsten helt och hållet efter behov och önskemål. Denna typ av lösning är också prisvärd, tack vare RUT-avdraget.

  • Service i hemmet – vi kan hjälpa till med att tvätta, städa och handla mat
  • Social stimulans och fysisk aktivering – vi ledsagar, aktiverar och motiverar till små resor och utflykter för att fylla dagarna med glädje. Du kan göra RUT-avdrag även för dessa tjänster.
  • Övriga sysslor – vi kan hjälpa till med olika sysslor som att skotta snö, klippa gräs och byta glödlampor

PROVA PÅ-RABATT!

Vi erbjuder en prova på-rabatt för vår hemservice. Boka 4 timmar så bjuder vi på första timmens arbete! Sedan kan du utvärdera om det här är rätt typ av lösning för dig eller dina anhöriga.

Så här gör du för att boka hemservice i Uppsala:

  • Fyll i en intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta oss på 018-12 36 40
  • Beskriv era behov så matchar vi därefter era behov mot resurserna i vår pool. Vi tar hänsyn till aspekter som gemensamma intressen, närhet till bostad och tillgänglighet.
  • Då ni anlitar oss får ni alltid träffa en eller flera veteraner innan ni fattar ett beslut om vem som får uppdraget. Det är viktigt att personkemin stämmer för att en god relation ska kunna byggas upp.

Vår personal kan alltid legitimera sig. Naturligtvis försöker vi se till att det alltid är samma person eller personer som besöker den äldre. Det är ni som väljer vilken omfattning och längd uppdragen ska ha, men vi ser helst att varje tillfälle varar minst en timme.

Våra veteraner finns tillgängliga i följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN