Veteranpoolen Uppsala

Vi servar följande kommuner
 • Heby
 • Håbo
 • Knivsta
 • Tierp
 • Uppsala
Adress :
Besöksadress: Knivstagatan 2 Postadress: Bergsbrunnagatan 1, 753 23 , Uppsala
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

ÖPPET HUS 18 maj 2022 – för dig som är nyfiken på hur det är att arbeta på Veteranpoolen

Plats: Scandic Nord, Gamla Uppsalagatan 50

Tid: 13.00-15.00

Anmäl senast 16 maj till uppsala@veteranpoolen.se eller ring 018-12 36 40

 

Telefon: 070-957 06 45

Kontaktpersoner
Mats Harbom
Mats Harbom
Birgitta Hagerud
Birgitta Hagerud
Sofie Jansson
Sofie Jansson
Lediga jobb
 • Ordning och reda – pengar på fredá! Ansök om att jobba som flyplatskontrollant idag!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du arbetar med att hantera säkerheten för såväl resenärer som personal.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegor ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, serviceinriktad, har en hög ansvarskänsla samt har en förmåga att hålla fokus.

  Den som trivs bäst på detta uppdrag är glad, positiv och tycker om att arbeta med människor. Du vill bidra till att alla får ett professionellt bemötande, från den vane affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor. Det krävs ingen tidigare erfarenhet som kontrollant.

  Omfattning/start: Start omgående och du började med att få en givande utbildning. Du bestämmer själv hur många pass i veckan du vill jobba. Ett pass är ca 5-6 timmar. Uppdraget är planerat fram till oktober men det kan finnas möjlighet till förlängning.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 9000 anställda och finns på 53 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Uppsala
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan