Veteranpoolen Uppsala

Vi servar följande kommuner
 • Heby
 • Håbo
 • Knivsta
 • Tierp
 • Uppsala
Adress :
Besöksadress: Knivstagatan 2 Postadress: Bergsbrunnagatan 1, 753 23 , Uppsala
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Telefon: 070-957 06 45

Kontaktpersoner
Mats Harbom
Mats Harbom
Birgitta Hagerud
Birgitta Hagerud
Sofie Jansson
Sofie Jansson
Lediga jobb
 • Frukostvärdinna och serveringspersonal till unikt hotell

  Detta unika hotell i Sigtuna brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att deras gäster upplever en fem-stjärnig service. De är ett engagerat och sammansvetsat team och nu söker dom dig som vill arbeta extra som frukostvärdinna och/eller serveringspersonal. 

  Du kommer vara en självklar resurs i deras team och arbeta extra på såväl konferenser, weekends, bröllop, fest och hjälpa deras hotellgäster som är såväl affärsgäster som stadens invånare. Som frukostvärdinna kommer du i huvudsak hjälpa till med att förbereda, fylla på och servera frukost men rollen innefattar även andra uppgifter som bemöta hotellgäster och ge fullständig service där det behövs. Som serveringspersonal kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att hjälpa till med dukning, servera dryck och mat och ge service till hotellets gäster. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag bör du ha erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag tidigare. Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

  Omfattning/start:  Placering i centrala Sigtuna och uppdraget är löpande. Arbetstider helger från 06.00 – 12.00 när det gäller uppdraget för frukostvärdinna. För serveringsuppdraget är arbetstiderna fredag och lördag kväll från ca kl 15.00 – 23.00. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Våra företagskunder söker mera handskottare vid behov i Uppsala

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu veteraner som vill jobba med handskottning och halkbekämpning i centrala Uppsala. 
  – Hjälp med handskottning och halkbekämpning
  – Start: behovsanpassat
  – Våra företag jobbar är fastighetsbolag alt inom fastighetsskötsel
  – Vi har de mesta behoven i centrala Uppsala, men även Tierp och Skokloster finns det behov i.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  – gärna gilla att jobba med kroppen
  – inga förkunskaper krävs men gärna att man är morgonpigg
  – skicka gärna ett svar så återkommer vi inom kort till dig
  – inga förkunskaper krävs

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Uppsala
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan