Gräsklippning i Uppsala

Har du inte tillräckligt med tid för att hinna ta hand om din trädgård? Då kan vi på Veteranpoolen i Uppsala hjälpa dig. Vi har flera trädgårdskunniga veteraner som mer än gärna står till tjänst.

Våra veteraner är personer som antingen har arbetat med trädgårdsarbete under tidigare yrkesliv eller samlat på sig stor erfarenhet av trädgårdsarbete på fritiden. För flera av våra tjänster kan du dessutom få skattereduktion, så kallat RUT-avdrag. Låt våra skickliga trädgårdsmästare hjälpa dig, oss kan du anlita oavsett uppdragets storlek. Vi kan komma kontinuerligt eller vid enstaka tillfällen, vill du ha återkommande hjälp ser vi till att samma veteran kommer till dig varje gång för bästa resultat.

Exempel på trädgårdsarbeten som vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräs
  • Klippa buskar och häckar
  • Kratta bort höstlöven
  • Vår- och höststäda
  • Rensa ogräs
  • Beskära träd
  • Kratta grusgångar

Så här gör du för att anlita Veteranpoolen för arbete i din trädgård:

  • Fyll i intresseanmälan som finns på hemsidan eller ring till vårt lokalkontor i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Alternativt kan du maila oss på uppsala@veteranpoolen.se.
  • Berätta för oss vad du vill ha hjälp med, exempelvis hur stor din gräsmatta är eller hur många rabatter du vill ha rensade. Vi vill också veta vilka trädgårdsredskap du har till vårt förfogande hemma hos dig. Vi kommer gärna med råd om du är osäker på vilka redskap som behövs för arbetet.

När vi känner till dina önskemål går vi igenom vår pool för att hitta en lämplig resurs som matchar dina behov. Du blir sedan kontaktad av den utvalda veteranen och tillsammans kommer ni överens om hur och när arbetet ska utföras.

Hos oss på Veteranpoolen arbetar veteraner som passerat pensionsåldern med en önskan om att fortsätta kunna erbjuda sina tjänster. De har alla en omfattande kunskap inom trädgård och trädgårdsarbete. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de tar. Deras kompetens är mycket efterfrågad bland våra kunder.

Vi servar dig i följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN