Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Uppsala

Är du fastighetsägare i Uppland och behöver hjälp med fastighetsservice? Då kan du få hjälp av Veteranpoolen i Uppsala. Vi hjälper dig med service och underhåll av dina fastigheter.

Hos oss på Veteranpoolen finns flera kompetenta veteraner som har stor erfarenhet av fastighetsservice. Somliga har arbetat som fastighetsskötare förut och andra har lång erfarenhet av liknande arbete. I flera år har vi på Veteranpoolen hjälpt ett stort antal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i landet. Vi erbjuder både löpande fastighetsunderhåll såväl som tillfällig hjälp under semestrar och vid större renoveringsarbeten.

Exempel på vad vi hjälper till med:

  • Skottar snö
  • Byter lampor, både inne och utomhus
  • Städar soprum och andra allmänna utrymmen
  • Städar trapphus
  • Tar hand om trädgårdar och rabatter
Så här anlitar du fastighetsservice i Uppsala:
  • Fyll i intresseanmälan på vår hemsida eller ring direkt till vårt lokalkontor i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Du kan också skicka ett mail till uppsala@veteranpoolen.se där du beskriver ditt ärende.
  • Beskriv uppdraget du vill ha utfört. Vi går därefter igenom vår pool och matchar dina önskemål mot våra resurser. När vi hittat rätt person för ditt uppdrag kommer veteranen ifråga att kontakta dig så att ni kan diskutera uppdraget tillsammans.

Om du anlitar oss för ett löpande uppdrag ser vi till största mån till att det är samma person som kommer till dig varje gång.

Hos oss arbetar veteraner som alla har gått i pension. De har dock valt att fortsätta arbeta på sina egna villkor genom oss på Veteranpoolen, de väljer själva vika uppdrag de tar sig an vilket garanterar dig engagerad och pålitlig arbetskraft varje gång. De har en stor kompetens som är mycket eftertraktad bland våra kunder.

Vi arbetar i följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN