Barnvakt i Uppsala

För er som behöver hjälp med barnpassning och bor i Upplandstrakten har Veteranpoolen de rätta resurserna. Hos oss hittar ni erfarna barnvakter som har möjlighet att ställa upp vid alla möjliga tillfällen. Våra veteraner har lång erfarenhet av att ta hand om barn. En del har arbetat som pedagoger inom barnomsorgen under en lång tid medan andra har erfarenhet av egna barn och barnbarn. De anpassar sina tjänster efter er familjs behov och önskemål, Veteranpoolen kan anlitas både kontinuerligt några kvällar varje vecka om ni till exempel måste gå på möten, och vid enstaka tillfällen då ni föräldrar reser bort till exempel.

Det här kan våra barnvakter i Uppsala hjälpa dig med:

  • Hämta och lämna vid dagis och skola
  • Laga mat
  • Hjälpa barnen komma igång med läxorna
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter
  • Jobba sena kvällar – om du t.ex. ska på fest eller behöver jobba över

Så här gör du för att anlita en barnvakt i Uppsala:

  • Fyll i intresseanmälan som finns på hemsidan eller ring oss direkt på vårt kontor i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Det går också bra att maila oss på uppsala@veteranpoolen.se.
  • Berätta för oss vad ni vill ha hjälp med samt hur ofta. Vi kommer att ställa några frågor kring uppdraget, såsom hur många barn det gäller, hur gamla de är och vilka intressen de har. Era önskemål matchas sedan mot resurserna i vår pool för att hitta en lämplig veteran.

Det är viktigt att ni föräldrar och era barn trivs med vår veteran. Därför får ni träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Om uppdrag är löpande ser vi till att det alltid är samma person som kommer. När vi väljer ut passande kandidater tar vi förutom ömsesidig trivsel, hänsyn till närhet till bostad och tillgänglighet. Vi erbjuder en flexibel service där vår veteran ska kunna finnas till hands för er när än ni behöver hjälp.

Våra veteraner är pensionärer som har valt att fortsätta att arbeta även efter pensionen. De arbetar på sina egna villkor hos Veteranpoolen och väljer efter tillgänglighet ut de uppdrag de åtar sig. De har en stor kompetens som är mycket uppskattad bland våra kunder.

Våra barnvakter arbetar i följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN