Fönsterputs i Uppsala

Bor du i Uppsalatrakten och behöver hjälp med att få fönstren putsade? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. De skickliga och erfarna veteraner som erbjuder sina tjänster via oss har stor kunskap inom fönsterputsning och tar sig an både stora och små projekt. Vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål, du kan anlita Veteranpoolens fönsterputsning både tillfälligt och kontinuerligt om du vill försäkra dig om att alltid ha rena fönster. Vi kan dessutom ofta anlitas med kortare varsel. Vid återkommande uppdrag så är det samma veteran som utför putsningen varje gång, för bästa resultat.

När vi putsar dina fönster använder vi normalt de redskap och rengöringsmedel som du har till vårt förfogande. Är du osäker på vad vi behöver för att kunna utföra arbetet kan du alltid rådfråga oss, vi kommer gärna med inköpstips och kan dessutom sköta inköpen åt dig om det avtalas på förhand.

Skulle du vilja snabba på vårt arbete kan du plocka undan gardiner och sådant som står på fönsterbrädan innan vi kommer. Vi kan också göra detta själva innan vi börjar arbeta.

Så här gör du för att anlita fönsterputs i Uppsala:

  • Du kontaktar oss antingen genom att fylla i intresseanmälan som finns på hemsidan eller genom att ringa vårt kontor i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Alternativt går det bra att maila oss på uppland@veteranpoolen.se.
  • Förklara för oss hur omfattande ditt uppdrag är. Vi behöver bland annat veta hur många fönster du vill ha putsade, hur stora de är, hur många glas de har samt om de är vändbara. Det är även bra om vi vid den första kontakten får veta om du har den utrustning som behövs för arbetet. Tala även om hur lätta dina fönster är att nå. Vi putsar endast fönster som går att nås från en trappstege av säkerhetsskäl.

Hos Veteranpoolen i Uppsala arbetar veteraner som alla är ålders- eller avtalspensionärer. De har valt att fortsätta att erbjuda sina tjänster även efter pensionen för att de vill och kan. Hos oss på Veteranpoolen arbetar de på sina egna villkor och bestämmer själva vilka uppdrag de åtar sig. Det är också en garanti för dig, hos Veteranpoolen får du pålitlig och engagerad service varje gång.

Vi förmedlar fönsterputsare i följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN