Målare i Uppsala

Behöver du hjälp med att måla om eller måla nytt? Veteranpoolen i Uppsala hjälper dig med de allra flesta måleriprojekten, såväl stora som små. Hos oss finner du kunniga målare med många års erfarenhet bakom sig. Våra veteraner har antingen arbetat som yrkesmålare eller så har de lång erfarenhet av måleriarbeten från fritidsprojekt eller relaterad arbetssysselsättning.

JUST NU – SPECIALRABATT!

Under januari-februari 2019 erbjuder vi en rabatt om 30 kronor per timme (före ev. ROT-avdrag) för dig som bokar måleritjänster genom Veteranpoolen Uppsala. Erbjudandet gäller dig som bokar din tjänst innan sista februari, med reservation för eventuell fullbokning.

Gör så här för att nyttja erbjudandet:

 • Fyll i ditt postnummer och klicka på ”Gör intresseanmälan”.
 • Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv uppdraget.
 • I fältet ”Ev. rabattkod” – ange koden VPHANTVERK.
 • Vi återkopplar till dig inom kort med ev. kompletterande frågor och information. Om allt känns bra går vi vidare och utför uppdraget.

Vi kan exempelvis hjälpa dig med dessa projekt:

 • Måla fasaden
 • Måla om fönster
 • Måla om en altan
 • Måla innerväggar och lister
 • Måla staket

För att resultatet av måleriarbetet ska bli bra krävs ett noggrant förarbete. Vi ser till att detta blir väl utfört innan vi börjar måla. Till förarbetet hör uppgifter som slipning, spackling, målartvätt samt att vi täcker golv och lister. När vi arbetar tillhandahåller du det material och de verktyg som behövs för arbetet, till exempel penslar, färg och rengöringsmedel. Behöver du hjälp med inköpen eller vill ha goda råd bistår vi gärna med vår kunskap och tid när det avtalats på förhand. Om du vill ha målat på högre höjd är det även viktigt att ha en målarställning för säkerhetens skull. Du kan hyra en sådan genom oss vid behov.

Så här kommer du i kontakt med Veteranpoolen i Uppsala:
 • Fyll i alla uppgifter i intresseanmälan här på hemsidan eller ring direkt till lokalkontoret i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Det går också att mail oss på uppsala@veteranpoolen.se.
 • Tala om för oss vad du vill ha hjälp med samt arbetets omfattning.

Vi går sedan igenom vår pool för att hitta en resurs som passar dina önskemål. Den veteranen vi väljer ut kontaktar därefter dig och ni går tillsammans igenom vad det är du vill ha utfört. Strax därefter kommer du att få en offert från vårt kontor i Uppsala.

Bra för dig att veta är att alla våra veteraner är pensionärer som har valt att fortsätta att arbeta för att de vill och kan. De styr sin egen tid och väljer själva vilka uppdrag de åtar sig. Med hjälp av våra veteraners långa erfarenhet och breda kunskapsbas kan du lita på att ditt uppdrag blir noggrant och professionellt utfört.

Våra målare arbetar i orterna: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN