Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Skövde

Förvaltar du fastigheter i Skövde och är i behov av extra personal för löpande eller tillfälliga underhållsarbeten? Då kan vi på Veteranpoolen stå till tjänst!

Bland våra medlemmar hittar du många skickliga personer med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vissa har jobbat med fastighetsskötsel under sina yrkesliv medan andra har stor erfarenhet av branschen från sin fritid. Vi på Veteranpoolen har genom åren bistått en lång rad fastighetsägare med många olika typer av uppdrag. Utöver löpande underhåll kan vi ordna fram de hjälpande händerna när de behövs som allra mest, till exempel vid renoveringar eller när din ordinarie personal går på semesterledighet.

Exempel på tjänster vi kan erbjuda dig som fastighetsägare i Skövde:

  • Skötsel av innergårdar
  • Rensa rabatter
  • Byta lampor; både inomhus och utomhus
  • Städa trapphus
  • Städning av allmänna utrymmen
  • Snöskottning
 Så här gör du för att boka fastighetsservice genom Veteranpoolen i Skövde:
  • Fyll i uppgifterna vi efterfrågar i formuläret för intresseanmälan här intill. Alternativt går det bra att kontakta oss direkt på vårt lokala kontor i Skövde. Vårt nummer är 0500-41 01 08. Berätta för oss vilken typ av arbeten det rör sig om och vilket eller vilka datum du vill att vi kommer. Berätta också om det är några särskilda kompetenser du efterfrågar.
  • Vi går igenom din anmälan och matchar dina önskemål mot vår pool för att finna den rätta veteranen för jobbet.

När uppdragen är löpande kan vi ordna så att samma veteran kommer varje gång. På så sätt kan du alltid känna dig trygg i att uppdraget blir utfört med samma goda resultat. Skulle den ordinarie veteranen bli sjuk eller få förhinder kan vi skicka en ersättare med kort varsel.

Veteranpoolens medlemmar åtar sig sina uppdrag på helt frivillig basis. Gemensamt för dem alla är att de är avtals- eller ålderspensionärer som vill dela med sig av sin erfarenhet på områden där efterfrågan är stor. Det gör att du får kompetent, erfaren och motiverad hjälp med din fastighetsskötsel.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN