Veteranpoolen Skövde

Vi servar följande kommuner
 • Hjo
 • Karlsborg
 • Skövde
 • Tibro
Adress :
Mariestadsvägen 86, 541 45 , Skövde
Öppettider:
 • måndag 08:00-16:00 tisdag 08:00-16:00 onsdag 08:00-16:00 torsdag 08:00-16:00 fredag 08:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Paul Hanna
Paul Hanna
Mia Gustavsson
Mia Gustavsson
Lediga jobb
 • Skaraborgs roligaste uppdrag som attraktionsvärd!

  Nu har vi sommarens roligaste uppdrag för dig som är pensionär! Vi söker  nämligen glada och sociala pensionärer som vill jobba extra som attraktionsvärd!

  I detta uppdrag har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa turister vid attraktionerna, se till att alla mår bra och bli sedda, så att de får en härlig upplevelse.

  För att trivas på detta uppdrag letar vi efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och vill överträffa gästers förväntningar. Har du tidigare jobbat inom serviceyrken är det en klar fördel men inget krav.

  Omfattning/start: Uppdragsstart slutet på maj med utbildning. Omfattningen är 60-100% beroende vad man önskar, kvälls- och helgarbete kan förekomma men de flesta pass varierar mellan 09:30 till 18:15. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Skövde
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan