Veteranpoolen Skövde

Vi servar följande kommuner
 • Hjo
 • Karlsborg
 • Skövde
 • Tibro
Adress :
Mariestadsvägen 86, 541 45 , Skövde
Öppettider:
 • måndag 08:00-16:00 tisdag 08:00-16:00 onsdag 08:00-16:00 torsdag 08:00-16:00 fredag 08:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Paul Hanna
Paul Hanna
Mia Gustavsson
Mia Gustavsson
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Skövde och Falköping

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
 • Lokalvårdare/trappstädning till företagsuppdrag

  Vår kund planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige. De behöver nu hjälp av dig som vill se till att bostäderna blir rena och fina för hyresgäster och dess besökare. I detta uppdrag som lokalvårdare är det trappstädning som står på agendan och arbetet ska utföras i centrala Skövde.

  Vi söker alltså dig som är pensionär och som tycker om att göra fint och skapa en ren och trivsam miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvårdsarbete sedan tidigare, har körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Vi tror också att du behöver vara i god fysisk form för att klara av att utföra uppdraget. Vi sätter stort värde på din yrkesstolthet, då vi tror att det bidrar till att du trivs med det du gör. Din insats är både värdefull, viktig och uppskattad. 

  Omfattning/start:  Uppdraget är på heltid mellan V 25-33.
  Arbetstider; 06,30–16,00 mån-tors, 06,30-13,00 fredagar, 30 min frukost och 30 min lunch (ingen lunch på fredagar) Chansen att få förlängning på uppdraget är stor.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Skövde
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan