Fönsterputs i Skövde

Bor du i Skövde och vill ha hjälp med fönsterputsning där hemma? Då står Veteranpoolen till ditt förfogande! Vi har flera veteraner med lång erfarenhet av hushållssysslor. De har hunnit samla på sig mängder av goda husmorsknep som underlättar deras arbete och får dina fönster skinande rena på nolltid. De flesta är inte fönsterputsare i grunden, men alla har de god erfarenhet och många smarta knep att ta till, vilket alltid ger dig ett fint resultat.

Vi använder oss i första hand av den utrustning och de rengöringsmedel du tillhandahåller. Om något saknas kan vi givetvis även hjälpa dig med inköpen om du så önskar. Det går även utmärkt att hyra utrustning via oss.

Plocka gärna undan prydnadsföremål, vaser och gardiner från fönstren om du har tid och möjlighet. Då går arbetet snabbare för oss. Annars ordnar vi också gärna detta när vi kommer.

Såhär går det till att boka fönsterputsning via Veteranpoolen i Skövde:

  • Enklast är att du fyller i vår enkät för intresseanmälan som du finner på den här sidan. Det går även fint att slå oss en signal på vårt lokala kontor i Skövde. Vårt nummer är 0500-41 01 08.
  • Berätta om det uppdrag som skall utföras. Vi behöver bland annat veta hur många fönster som skall putsas, deras placering, om de är av vändbar typ samt antalet rutor på varje fönster. Du får också gärna uppge vilka redskap och rengöringsmedel du redan har på plats. Är du osäker på vad som krävs kan du rådfråga oss.

Personerna som deltar i Veteranpoolen i Skövde är alla duktiga och kompetenta veteraner som ännu har mycket kvar att bidra med. De delar gärna med sig av sina erfarenheter till dig. De arbetar frivilligt och väljer själva vilka jobb de vill ta. Du kan alltså vara säker på att den veteran som kommer hem till dig är motiverad och kunnig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN