Barnvakt i Skövde

Bor du i Skövde och är i behov av barnpassning? Veteranpoolen har många erfarna barnvakter som är beredda att rycka in närhelst du behöver dem. Det är alltid tryggt att veta att någon snabbt kan finnas till hands när man ska på fest eller andra nöjen. Har du svårt att få vardagen att gå ihop, kan du också få hjälp med att hämta barnen efter skolan och dagiset – antingen regelbundet eller bara vid de enstaka tillfällen det behövs.

Flera av våra veteraner har tidigare arbetat som pedagoger, medan andra tagit hand om egna barn och barnbarn. Veteranen fungerar som en extra farmor eller mormor som finns där när din tid inte riktigt räcker till.

Exempel på uppdrag som våra barnvakter kan åta sig:

  • Hämta dina barn på skola eller dagis
  • Sätta igång läxläsningen
  • Laga mat
  • Passa barnen på kvällen, till exempel när du ska ut på fest eller middag
  • Skjutsa barnen till och från fritidsaktiviteter

Så här går det till att beställa barnpassning genom Veteranpoolen i Skövde:

  • Enklast är att du fyller i formuläret för intresseanmälan som du finner här på sidan. Det går även utmärkt att ringa eller mejla oss. Veteranpoolens lokalkontor i Skövde nås på telefonnummer 0500-41 01 08 och på e-post skovde@veteranpoolen.se. När vi tagit emot dina uppgifter hör vi av oss till dig för att diskutera era behov.
  • Här kommer vi ställa några frågor för att underlätta för oss att hitta rätt veteran för uppdraget. Vi vill exempelvis veta hur många barn du har, hur gamla de är samt vilka fritidsintressen de har.

Personkemin är en mycket viktig aspekt av att få barnpassning att fungera bra. Ni får därför träffa flera kandidater innan ni gör ett val. I de fall du behöver regelbunden passning ordnar vi så att samma veteran kommer vid varje tillfälle.

Bra att veta innan du anlitar oss:

Alla medlemmarna i Veteranpoolen tar sina uppdrag helt frivilligt. De väljer själva hur mycket och med vad de arbetar. Samtliga är antingen avtals- eller ålderspensionärer med stor livserfarenhet som de med glädje delar med sig av till dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN