Trädbeskärning i Skövde

Skövde erbjuder sina invånare och besökare en väldigt rik natur. För att behålla detta behöver träden i området mår bra. Vi på Veteranpoolen erbjuder dig, som privatperson eller företag, trädbeskärning i Skövde med omnejd så att träden håller sig friska, växer sig starka och bär god frukt. Vi lovar att vårt arbete alltid blir väl utfört. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet inom området och vet därför hur man beskär träden på bästa sätt. Vi erbjuder även annat trädgårdsarbete.

JAS-metoden vid trädbeskärning

Metoden som vi använder oss av när vi beskär träd kallas för JAS-metoden. Det är en metod som innebär att träden beskärs på sensommaren eller under tidig höst eftersom de efter det går in i vintervila. Att beskära dem under den här tidsperioden har visat sig vara framgångsrikt då träden kan hantera ingrepp bättre än under resten av året. Det är även enklare för våra veteraner att upptäcka eventuell ohyra och ta ett snabbt beslut om hur vi ska behandla den.

Kontakta oss

Om du vill anlita oss, kan du fylla i intresseanmälan som finns på vår hemsida. Du kan även ringa oss till vårt lokala kontor. Ange vad det är du behöver hjälp med och sedan ser vi till att hitta den mest lämpliga personen för just dina behov. Du blir sedan uppringd av en av våra veteraner och ni kommer tillsammans överens om tid och datum. Tala om ifall du har nödvändiga verktyg hemma eller inte så att vår veteran som kommer vet ifall han eller hon behöver ta med sina egna verktyg eller kan använda sig av dina.

RUT-avdrag för trädbeskärning i Skövde

Sedan augusti 2016 räknas trädbeskärning till de tjänster som faller in under RUT-avdraget och detta gör att du med fördel kan anlita oss för att beskära dina träd. För att ta del och avdraget och på så sätt få en skattereduktion, är det viktigt att du talar om för oss redan vid första kontakten att du vill nyttja RUT-avdraget. Vi hjälper dig gärna med att forsla bort det avfall som kommer efter trädbeskärningen. Just bortforslingen omfattas dock inte av RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN