Snickare i Skövde

Är du boende i Skövde och planerar en renovering där hemma? Oavsett om det rör sig om mindre eller större snickeriarbeten känner många av oss större trygghet om vi anlitar en hantverkare.

Veteranpoolen i Skövde har många skickliga snickare som kan utföra både ny- och ombyggnationer i din bostad. Bland våra medlemmar finns både utbildade yrkessnickare såväl som andra personer med lång vana i branschen.

Våra veteraner kan också hjälpa dig med allt annat som följer med i en byggprocess såsom inköp av material och verktyg samt bortforsling av avfall när arbetet är slutfört.

Här följer några exempel på uppdrag vi kan utföra:
  • Bygge av ny altan
  • Byte av ytterdörr eller innerdörrar
  • Byte av fönster och rutor
  • Uppsättning eller nedmontering av innerväggar
  • Byte av panel på fasaden

Ibland kan arbetet kräva mer avancerad utrustning såsom slipmaskin, borrhammare eller motorsåg. I de fall du inte kan tillhandahålla sådana verktyg kan vi ordna det.

Så här enkelt är det att anlita en snickare genom Veteranpoolen:

  • Fyll i den information som efterfrågas i enkäten här intill. Du kan även nå oss via telefon på vårt lokala kontor i Skövde. Vårt nummer är 0500-41 01 08.
  • Berätta om det arbete du behöver hjälp med.

När vi mottagit dina uppgifter matchar vi dina önskemål mot vår pool och finner en lämplig kandidat. Denne tar sedan kontakt med dig inom ett par dagar. Ni går igenom det arbete som skall utföras och lägger upp en arbetsplan. Efter ett par dagar skickar vi en offert hem till dig och när vi är överens kan arbetet komma igång.

Vår pool består av numera pensionerade veteraner som arbetar för att de själva vill och inte för att de måste. De väljer själva vilka uppdrag de vill arbeta med vilket betyder att du får motiverad såväl som kunnig hjälp. Våra veteraner att få dela med sig av sin erfarenhet och kunskap. Kompetenser som du nu kan få stor glädje av!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN