Gräsklippning i Skövde

Har du svårt att få tiden att räcka till gräsklippning och andra nödvändiga arbeten i din trädgård? Veteranpoolen i Skövde står då till ditt förfogande! Vi utför alltifrån klippning av gräsmattor, ansning av häckar, buskar och perenner till större vår- och höststädningar. Våra medlemmar har många års erfarenhet av trädgårdsarbete och kan fixa allt du inte hinner med eller vill göra själv. Du får även göra RUT-avdrag för de flesta av våra tjänster.

Här följer några exempel på både stora och små uppdrag vi kan ta oss an:

  • Klippa gräsmattor och buskar
  • Kratta av höstlöv
  • Forsla bort av nedfallna grenar, kvistar och löv
  • Kratta av grusgångar
  • Rensa av ogräs i planteringar och rabatter
  • Större vår- och höststädningar

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Skövde för arbeten i trädgården:

  • Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret som du finner här på sidan. Det går även utmärkt att slå en signal till vårt lokala kontor på telefonnummer 0500-41 01 08.
  • Berätta om de jobb du vill få utförda. Vid gräsklippning kommer vi till exempel att fråga hur stora ytor det rör sig om. Vi ogräsrensning behöver vi veta hur många och stora rabatter du har. Ange också gärna vilka slags trädgårdsredskap du kan tillhandahålla oss med. En fungerande gräsklippare underlättar vårt arbete när du beställer gräsklippning, till exempel. Om du inte har de redskap vi behöver kan vi också ta med oss egna. Rådfråga oss vid tveksamheter.

När vi fått in din intresseanmälan matchar vi dina önskemål mot poolen och väljer ut den mest passande kandidaten. Vi sätter sedan er i kontakt.

Veteranpoolen i Skövde utgörs av kunniga avtals- och ålderspensionärer som tycker att de ännu har mycket kvar att ge. Alla jobbar på helt frivillig basis och väljer själva sina uppdrag. På så sätt får du motiverad hjälp med ditt trädgårdsarbete. Under sina liv har veteranerna hunnit samla på sig stor kunskap och erfarenhet som de gärna delar med sig av för att underlätta din vardag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Skövde
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN