Veteranpoolen Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Vi servar följande kommuner:
 • Älvsjö
 • Årsta
 • Enskede
 • Farsta
 • Hägersten
 • Haninge
 • Liljeholmen
 • Mälarhöjden
 • Nacka
 • Nynäshamn
 • Skärholmen
 • Tyresö
 • Värmdö
Adress :
Arenavägen 41, 121 77, Johanneshov
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunch 11:30-12:30

Kontaktpersoner
Kenneth Gustavson
Kenneth Gustavson
Lediga jobb
 • Kunnig veteran med erfarenhet av oljepanna/pelletsbrännare

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en erfaren veteran som kan hjälpa till med löpande drift av ombyggd oljepanna som idag fungerar som en pelletsbrännare. 

  Kunden är en bostadsrättsförening i Enskede.

  Arbetsuppgifter – sotning av pannan, rengöring av silos ca 1 gång /vecka alt. varannan vecka enl. kundens önskemål. Kunden tillhandahåller lämpliga verktyg samt material som behövs.

  Arbetstid – ca 2 timmar/gång. Uppdraget är from oktober- sista maj då pannan är avstängd sommartid.

  Tidigare erfarenheter eller kunskaper 

  Erfaren fastighetsskötare som har kunskap/erfarenhet av oljepanna- pelletsbrännare.

   

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Målare, Snickare, Murare, Rörmokare, Elektriker sökes till Stockholm Sydost

  Vi växer och speciellt i vårt distrikt Stockholm Sydost söker vi nu nya medarbetare!

  Vi behöver erfarna hantverkare som vill jobba hemma hos privatkunder i vårt distrikt som börjar i norr utanför Tullarna och sträcker sig till Nynäshamn i söder, Skärholmen i väster och Värmdö i öster. Våra uppdrag varierar från stora uppdrag till mindre uppdrag – korta som långa du väljer det som passar dig.

  Tidigare erfarenheter
  – Kunna räkna på jobb

  – Noggrann,  ordning och reda

  – Duktig inom ditt område

  – Körkort och tillgång till bil

  – Egna verktyg

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan