Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Södertälje

Om du äger eller förvaltar en bostadsfastighet kanske du behöva hjälp med att underhålla den. Då kan du tryggt vända dig till Veteranpoolen i Södertälje.
Vår personal består av veteraner som under sina långa yrkesliv har samlat på sig mycket kompetens och erfarenhet av fastighetsservice och underhåll.

Vi kan anlitas när du är i behov av extra arbetskraft, till exempel under semestertider eller vid stora renoveringar. Vi kan även anlitas för längre uppdrag då du behöver kontinuerlig hjälp. Oavsett vad kan du alltid vända dig till oss när arbetstrycket är större än vanligt, våra skickliga fastighetsskötare kan dessutom ofta komma ut till dig med kortare varsel. När du vill ha kontinuerlig arbetskraft är det samme veteran som står för servicen varje gång, god lokalkännedom underlättar arbetet och tillåter oss att leverera en mer effektiv tjänst.

Exempel på service som Veteranpoolen i Södertälje kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräs
  • Ansa buskar
  • Skotta snö
  • Byta lampor
  • Städa soprum och trapphus
  • Rensa rabatter och gångar
  • Enklare reparationer och tekniskt underhåll

När vi arbetar i din fastighet använder vi oss av den utrustning och de verktyg som du har på plats. Söker du efter någon särskild kompetens – berätta det för oss. Några av våra veteraner har körkort utöver B-behörighet eller mer ingående erfarenheter av tekniskt underhåll som kan vara till stor nytta.

Så här enkelt anlitar du Veteranpoolen i Södertälje:
  • Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast möjligt, eller ring direkt till lokalkontoret i Södertälje på 08-550 180 70. Det går även bra att maila oss på sodertalje@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vad du vill ha hjälp med. Utifrån dina önskemål och behov går vi igenom våra resurser tills vi hittar en lämplig person för just ditt uppdrag.

Personerna som arbetar hos Veteranpoolen är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De arbetar på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de ska ta. Våra veteraner är mycket efterfrågade bland Veteranpoolens kunder tack vare sitt engagemang och sin pålitlighet. När du anlitar vår fastighetsservice kan du vara säker på att arbetet blir väl utfört.

Våra veteraner finns tillgängliga i följande områden: Södertälje och Nykvarn

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södertälje
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN