Veteranpoolen Södertälje

Vi servar följande kommuner
 • Nykvarn
 • Södertälje
Adress :
Gränsbovägen 3, 152 42, Södertälje
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunch 11:30-12:30.
Observera att andra tider kan gälla vid t ex röda dagar.

Kontaktpersoner
Birgita Nyström
Birgita Nyström
Kristin Bladh Ström
Kristin Bladh Ström
Karin Lindvall
Karin Lindvall
Lediga jobb
 • Vikarie sökes till årskurs 7-9!

  Nu söker vi dig som är pedagogisk lagd och intresserad av att lära ut dina erfarenheter och kunskaper inom matematik, biologi och/eller teknik till elever på en högstadieskola i årskurs 7-9 i Södertälje. Vi söker alltså 1 till 3 vikarier som kan sköta undervisningen fram till och med december. 

  Du som söker detta uppdrag behöver inte vara behörig lärare, det är dock klart meriterande om du innehar lärarbehörighet. Om du besitter kunskap och erfarenhet från samtliga ämne är det av stort intresse, men är det bara ett eller två av ämnena du känner dig trygg att undervisa i är det aktuellt också då det är möjligt att dela på uppdraget på flera personer. 

  Som person är du engagerad och intresserad av elevernas kunskapsutveckling. Du är kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.

  Omfattning/start: Start omgående och löpande fram till december månad. Omfattningen beror på antalet ämnen du kan och vill undervisa i. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Södertälje
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan