Barnvakt i Södertälje

Om er familj bor i Södertälje eller Nykvarn och behöver hjälp med barnpassning kan ni vända er till oss på Veteranpoolen. Våra erfarna och pålitliga barnvakter finns till hands för er både vid enstaka tillfällen och kontinuerliga uppdrag.

Oavsett var ni behöver avlastas så ställer vi upp alla dagar i veckan. Våra veteraner har alla lång erfarenhet av barnpassning och barnomsorg. En del av dem har arbetat med barn professionellt som pedagoger och barnskötare medan andra har gedigen erfarenhet av sina egna barn och barnbarn.

Detta kan våra barnvakter hjälpa till med:

  • Hämta och lämna barnen på dagis eller skola
  • Laga mat och förbereda mellanmål
  • Hjälpa till att komma igång med läxorna
  • Ta hand om dina barn sena kvällar och helger
  • Skjutsa barnen till och från deras fritidsaktiviteter

För att anlita våra barnvakter kan du kontakta oss på följande sätt:

  • Fyll i intresseanmälan som finns på hemsidan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Du kan också ringa direkt till vårt lokalkontor i Södertälje på 08-550 180 70 eller e-posta oss på sodertalje@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss hur många barn som behöver passar, hur gamla de är samt vad de har för intressen och särskilda behov. Därefter letar vi fram en lämplig veteran i vår resurspool som kontaktar dig.

Ni och era barn kommer att få träffa en eller flera personer innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Vi vill att ni i familjen ska känna er fullständigt trygga och bekväma med vår service, därför försöker vi till största mån se till att det alltid är samma person som passar dina barn.

Veteranerna som jobbar hos oss är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen. De arbetar på sina egna villkor och väljer därmed själva vilka uppdrag de vill ta sig an, så att du alltid kan vara säker på att få engagerad och pålitlig hjälp. Deras långa erfarenhet och trygga kompetens gör dem mycket uppskattade av familjerna som anlitar Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södertälje
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN