Målare i Södertälje

Behöver du hjälp med måleriarbete? Då kan Veteranpoolen i Södertälje hjälpa dig med såväl stora som små projekt. Våra veteraner besitter stor kunskap och skicklighet tack vare sin långa erfarenhet. En del av våra målare har tidigare arbetat som professionella målare, medan andra har skaffat sig erfarenhet från hobbyprojekt på fritiden.

Exempel på några måleriarbeten som vi kan hjälpa dig med:

  • Måla fasader
  • Måla fönster
  • Måla lister
  • Måla om garage
  • Måla innerväggar
  • Måla staket

Måleriarbete kräver en hel del förarbete. Vi hjälper dig gärna med allt som krävs för att resultatet ska bli bra. Under förarbetet målartvättar vi, spacklar, slipar samt maskerar fönstren. För att kunna genomföra arbetet behövs det en del material och verktyg, exempelvis rengöringsmedel, penslar och färg. Kontrollera gärna att allt finns på plats innan vi kommer hem till dig för att påbörja arbetet. Vi kommer gärna med inköpsråd om du är osäker på vad som behövs och vill ha tips. Våra målare vet precis var du kan hitta de mest prisvärda verktygen. Om arbetet ska utföras på högre höjd behövs en målarställning och det hjälper vi dig gärna att hyra genom oss, liksom andra mer avancerade verktyg som kan tänkas behövas.

Gör så här för att anlita Veteranpoolen i Södertälje:
  • Fyll i den intresseanmälan som du hittar till höger så kontaktar vi dig eller ring direkt till vårt lokalkontor i Södertälje på 08-550 180 70. Du kan även maila till oss på sodertalje@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vilken typ av projekt du behöver hjälp med och om du söker någon specialkompetens.

När vi känner till dina önskemål söker vi igenom vår resurspool tills vi hittar rätt person för uppdraget. Veteranen tar sedan kontakt med dig så att ni tillsammans kan gå igenom vad som ska utföras. Till sist kommer du att få en offert från ditt lokalkontor. Våra veteraner i Södertälje är pensionärer som tack vare sin långa yrkeslivserfarenhet har stor kunskap och skicklighet att bjuda på. De har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen för att det fortfarande finns stor efterfrågan på deras kompetens. Vi kan hjälpa dig med måleriprojekt i följande orter: Södertälje och Nykvarn

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södertälje
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN