Trädbeskärning i Södertälje

Bor du i Södertälje och Nykvarn och har träd som är i behov av att bli beskärda? Då har du hamnat rätt. Vi på Veteranpoolen har många års erfarenhet av trädbeskärning och kan därmed vår sak. Vi har flitiga arbetare som tar sig an de allra flesta uppdrag som rör trädgården. De har kompetensen som krävs för att kunna beskära träden på rätt sätt, så att de ska må bra och kan åldras vacker.

Vi beskär dina träd med JAS-metoden

Det är den populära JAS-metoden som våra veteraner använder sig av vid beskärning av träd. Träden håller då mycket längre eftersom vi klipper träden efter sommarens slut, då de är riktigt starka. Det sker alltså precis innan de ska vila under det kyligare halvåret. Under denna tid kan vi även se om trädet behöver någon särskild behandling. Det kan hända att de angripits av skadedjur och då behöver de får vård direkt. Vi ser efter noga vilka grenar som behöver kapas.

Vid önskemål kan vi transportera bort det avfall som uppstår, men denna tjänst ingår dock inte i RUT-avdraget.

Gör så här för att anlita Veteranpoolen för trädbeskärning i Södertälje och Nykvarn:

Du kan gå in på vår hemsida och fylla i en intresseanmälan eller välja att ringa direkt till vårt lokala kontor.

Först och främst vill vi veta vad du önskar att vi utför på din tomt, exempelvis vilka sorters träd vi ska beskära samt antal. Vi hittar sedan den veteran som lämpar sig bäst för ditt uppdrag. Veteranen kommer sedan att kontakta dig och då kan ni tillsammans bestämma vilken dag som passar bra för arbetet. Berätta också om ni har egna verktyg vi kan låna eller om det är något vi behöver ta med oss.

Vi vill att våra kunder ska bli nöjda med vår service och självklart även med kostnaden. När du anlitar oss för trädbeskärning kan du därför använda dig av RUT-avdrag. Tjänsten är godkänd för avdraget sedan augusti 2016, vilket innebär en stor fördel för många. Så tveka inte på att anlita oss när din trädgård behöver fräschas upp för att hålla sig fin längre. Säg till vid bokning om du önskar göra RUT-avdrag så hjälper vi till med det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södertälje
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN