Fönsterputs i Södertälje

Behöver du få dina fönster putsade?
När tid och ork inte räcker till att göra det själv kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Södertälje. Vår personal består av veteraner som har gott om erfarenhet av fönsterputsning. De har kunskapen och tekniken som krävs för att göra ett noggrant och effektivt arbete, oavsett om det gäller ett stort eller litet uppdrag. Vill du försäkra dig om att dina fönster alltid är rena och fina kan du anlita oss för återkommande uppdrag, då är det också samme fönsterputsare som kommer hem till dig varje gång, för att arbetet ska bli så bra som möjligt.

Vid fönsterputsning använder vi oss i regel av den utrustning du har förser oss med i ditt hem. Om du är osäker på vad som behövs kan du fråga oss så hjälper vi dig med inköpsråd och tips. Vi kan även stå för eventuella inköp om det avtalas med dig på förhand.

Arbetet går snabbare om du plockar undan gardiner, blommor och prydnadssaker i förväg, men om du inte har möjlighet att göra det så fixar vi det gärna åt dig innan vi börjar.

Så här hyr du fönsterputsning från Veteranpoolen i Södertälje:

  • Gör en intresseanmälan genom att fylla i kontakformuläret här på hemsidan så kontaktar vi dig omgående. Du kan även ringa till ditt lokala kontor i Södertälje på 08-550 180 70 eller maila oss på sodertalje@veteranpoolen.se.
  • För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi veta hur många fönster du vill ha putsade, hur många glas de har, hur tillgängliga de är samt om det går att vända på dem. Fönstren ska gå att nås från en trappstege för att minimera säkerhetsrisken.

Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De jobbar för Veteranpoolen på sina egna villkor och väljer själva ut de uppdrag de tar sig an. Det innebär att du kan lita på att du får pålitlig och noggrann service när den kommer från Veteranpoolen.

Vi putsar gärna dina fönster i följande områden: Södertälje och Nykvarn

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södertälje
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN