Gräsklippning i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp med gräsklippning och annat trädgårdsarbete och är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Våra veteraner har lång erfarenhet inom trädgårdsarbete och kan hjälpa dig att få en fin och välskött trädgård. Vissa har arbetat som trädgårdsmästare och andra har förvärvat sina kunskaper genom ett långt och gediget trädgårdsintresse. Vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om ett enstaka tillfälle såsom en vårstädning eller kontinuerligt arbete med exempelvis gräsklippning.

Veteranpoolen har även erfarna snickare och målare för dig som vill bygga ny altan eller behöver måla om fasaden. Våra erfarna veteraner är professionella hantverkare med många års erfarenhet.

Trädgårdshjälp anpassad för dig!

Veteranpoolen kan hjälpa till med allt ifrån enstaka insatser till återkommande trädgårdsuppdrag. Vi erbjuder bland annat:

 • Gräsklippning
 • Häckklippning
 • Trädbeskärning
 • Beskärning av buskar
 • Lövkrattning
 • Ogräsrensning
 • Vattning
 • Gödning
 • Plantering av gräsmatta, blommor, häck och buskar
 • Snöskottning

Hur du anlitar oss för gräsklippning och annan trädgårdshjälp

Om du är intresserad av gräsklippning och trädgårdsskötsel i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan du ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även att fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Låt oss veta vad du vill ha hjälp med för typ av trädgårdsarbete, hur ofta och vid vilken tidpunkt. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig trädgårdsveteran för uppgiften.

Hur gäller RUT-avdrag för trädgårdsskötsel?

Många trädgårds- och hantverkstjänster berättigar RUT- eller ROT-avdrag, men inte alla. Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas*:

 • Gräs- och häckklippning, krattning och ogräsrensning som utförs i din trädgård.
 • Trädbeskärning, trädfällning samt borttagande av buskar och träd (dock inte bortforsling). Vedkapning, stubbfräsning och röjning av sly.
 • Klippning av buskar samt vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av trädgårdsland och omgrävning av kompost.
 • Arbetskostnad för mossbekämpning i gräsmatta oavsett hur mossan bekämpas.

Information hämtad från Skatteverkets hemsida

Vad är priset för gräsklippning och trädgårdsarbete?

Priset beror på flera olika faktorer, bland annat typ av trädgårdsuppdrag, hur lång tid det tar samt om tjänsten är berättigad till RUT-avdrag. För att få en kostnadsuppskattning kan du ringa oss på telefon 08-21 14 15 eller fylla i en intresseanmälan här på sidan. Ibland behöver vi även komma ut och titta på uppdraget för att kunna ge en bra uppskattning av den totala kostnaden.

Får jag hjälp av samma veteran varje gång?

En av de stora fördelarna med att anlita Veteranpoolen är att samma erfarna och trygga veteran kommer hem till dig varje gång om du vill ha återkommande hjälp.

Behövs det några förberedelser innan ni kommer?

Innan vi kommer ut stämmer vi av med dig om t.ex. vilken tid och dag som passar bäst, vilken utrustning ni har hemma och om vi behöver hyra släp eller annan utrustning för att kunna utföra trädgårdsuppdraget.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN