Fönsterputs i Södermalm

Längtar du efter skinande blanka rena fönster? Vill du njuta av en utsikt fri från smuts, stänk och salt och behöver fönsterputsning så finns Veteranpoolen för dig. Våra veteraner är proffs på rena fönster och finns tillgängliga för fönsterputs på Södermalm. En bra idé är att kombinera fönsterputsning med städning, en tjänst som vi också erbjuder.

Enstaka fönsterputs eller löpande abonnemang?

Hos Veteranpoolen kan du boka fönsterputs på Södermalm vid behov och snabbt få snygga rena fönster utan ränder och spill. Många väljer att göra det till en vana och bokar in fönsterputs på abonnemang för att alltid kunna njuta av fräscha fönster. Du väljer då själv hur ofta du vill ha dina fönster putsade. Våra kunniga veteraner med lång erfarenhet av fönsterputsning sköter uppdraget löpande.

Säker och trygg fönsterputs på Södermalm

Vi är måna om en bra arbetsmiljö för våra veteraner och samtidigt skapa förutsättningar för ett gott slutresultat av vår fönsterputs. Vi putsar därför bara fönster som nås med en vanlig trappstege. För att minska risken för fallolyckor arbetar därför våra veteraner inte från andra typer av stegar. Vill du snabba på arbetet kan du med fördel ta bort krukor, prydnadsföremål och gardiner från fönstren. Detta är annars något som våra fönsterputsare på Södermalm åtgärdar på plats.

Boka fönsterputs med RUT-avdrag

Fönsterputsning är en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent. Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år. Veteranpoolen sköter all administration kring RUT-avdraget för fönsterputsning inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av RUT-avdrag. Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Så enkelt bokar du fönsterputs på Södermalm

Rena fönster är inte bara ett vårtecken utan även något som skänker välbefinnande året runt. Med hjälp från Veteranpoolen är vägen inte lång och vi kan oftast leverera fönsterputs på Södermalm med kort varsel. Gör en kostnadsfri intresseanmälan via formuläret här på sidan så hör vi av oss alternativt ring vårt lokalkontor på Södermalm. För att kunna ge ett tydligt kostnadsförslag ställer vi några detaljfrågor gällande din önskade fönsterputsning: hur många fönster du vill ha putsade, ungefär hur stora de, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Vi vill också veta om du önskar RUT-avdrag.

När vi fått alla detaljer och önskemål för uppdraget så skickar vi en tydlig offert. Vi matchar dig därefter med fönsterputsare på Södermalm. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Södermalm, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södermalm
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN