Veteranpoolen Södermalm

Vi servar följande stadsdelar:
 • Södermalm
 • Gamla stan
 • Hammarby Sjöstad
 • Långholmen
 • Reimersholme
 • Riddarholmen
Adress :
Götgatan 22 A, ,
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

Vårt kontor ligger på hörnet Götgatan/S:t Paulsgatan – Ring först, så vi säkert är på plats. Du är alltid välkommen med din fråga!

Kontaktpersoner
Lars Björkeson
Lars Björkeson
Lediga jobb
 • Vi söker en senior el-konsult till stimulerande extrajobb!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som el-konsult. 

  Du kommer till ett företag som är verksamma inom det kommersiella fastighetsbeståndet i Stockholmsområdet. Det är ett personalägt konsultbolag inom el, belysning, kommunikation- och säkerhet samt kraftprojektering med ca 25 medarbetare som har arbetsplatsen belägen i Hammarby Sjöstad. 

  Här erbjuds du en mycket stimulerande arbetsmiljö med frihet under ansvar vad gäller arbetstider samt placering var du vill arbeta. Du blir del av ett härligt gäng med kollegor och ni får tillsammans gå på trevligheter tillsammans, allt från gemensamma frukostar till studieresor och afterwork. 

  Du kommer att styra uppdrag i rätt riktning gällande elkraftsfrågor, handlägger och leder dessa. Vi tror att du kommer vara framgångsrik i rollen eftersom du redan har många års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. 

  Omfattning/start: Uppdraget efter överenskommelse. Arbetstiderna är både flexibla och varierande – allt för att det ska passa din vardag! 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan. 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Södermalm
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan