Veteranpoolen Södermalm

Vi servar följande stadsdelar:
 • Södermalm
 • Gamla stan
 • Hammarby Sjöstad
 • Långholmen
 • Reimersholme
 • Riddarholmen
Adress :
Götgatan 22 A, S:t Paulsgatan,
Öppettider:
 • måndag 09:00-17:00 tisdag 09:00-17:00 onsdag 09:00-17:00 torsdag 09:00-17:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

Nu har vi nytt kontor på Götgatan/S:t Paulsgatan – Ring först, så vi säkert är på plats. Du är alltid välkommen med din fråga!

Kontaktpersoner
Lars Björkeson
Lars Björkeson
Lediga jobb
 • Vi söker en HR-kunnig administratör till utbildningsföretag på Södermalm

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra och som har erfarenhet av HR-arbete inom universitet- eller högskolesektorn. 

  På grund av ledighet behöver vi en erfaren person som kan stötta i ett löpande HR-arbete. Enhet består av två HR-partners och en funktionschef för HR och Kommunikation. 

  Vi söker dig som har erfarenhet från HR-området inom universitets- och högskolesektorn. Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter dina kompetenser för att du ska trivas och känna dig trygg med arbetet. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag bör du ha vana av digitala verktyg. Som person är du social, flexibel, strukturerad och ha en förmåga att prioritera. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta ca 20% fördelat på två halvdagar i veckan, eller enligt överenskommelse.

  Önskat startdatum: 2021-12-01

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Södermalm
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan