Hemservice i Södermalm

Kanske är du anhörig till en äldre person som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor? Eller så börjar du själv bli äldre och har behov av stöd inom vissa områden – som att städa, handla, göra ärenden eller att stryka den rena tvätten? Då finns Veteranpoolen som erbjuder trygg och kompetent hemservice på Södermalm. Ett starkt koncept där ”äldre hjälper äldre”, och där våra veteraner kan stötta upp som vardagsstöd. Tack vare RUT-avdraget är hemomsorg dessutom en förmånlig tjänst att köpa in.

Omtänksam hemservice på Södermalm

Vad som ingår i vår hemservice på Södermalm utformas efter kundens individuella önskemål och behov. En viktig del för tryggheten är att samma veteran eller veteraner kommer varje gång, vilket vi i största möjliga mån ser till. Vi kan exempelvis hjälpa till med:

  • Service hemma: städ, tvätt & stryk, handla och laga mat
  • Stöd vid sysslor: gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk
  • Stöd vid ärenden: hjälp vid utflykter, promenader eller stöd vid besök på bank och vårdcentral

 

Vilka omsorgstjänster omfattas av RUT-avdraget?

För dig som funderar på hemservice på Södermalm kan möjligheten till RUT vara av intresse. Det är begränsat till vissa hushållsnära tjänster och exakt vilka hittar du på Skatteverkets hemsida. Några exempel på hemomsorg som omfattas av RUT:

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

 

Boka oss för hemservice på Södermalm

Välkommen att höra av dig till oss vid intresse och behov av hemservice. Fyll antingen i en intresseanmälan eller ring vårt lokalkontor. Vi ber dig först berätta om vad du har tänkt dig för typ av stöd. Därefter matchar vi dig med en veteran.

Vi är mycket noga i vårt urval och vem som ska utföra uppgifterna. Vi ser gärna att veteranen delar gemensamma intressen med den som ska få hemservice på Södermalm – och helst bo nära. Trygghet och relationer är avgörande för denna sortens tjänster. Därför har vår personal alltid med sig legitimation som kan visas upp vid behov.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södermalm
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN