Gräsklippning i Södermalm

Det är härligt med trädgård och närhet till grönska men alla med trädgård vet att trädgårdsarbetet kan bli en belastning. Låt Veteranpoolen avlasta dig med trädgårdsarbetet på Södermalm. Våra veteraner ta hand om allt från löpande gräsklippning och ogräsrensning till plantering och vattning. Det går fint att anlita oss för välkomnande vårstädning inför sommarsäsongen samt för avslutande höstfix. Vi åtar oss även trädbeskärning. RUT-avdraget omfattar de flesta typer av trädgårdsarbete vilket gör det förmånligt att anlita oss för trädgårdsarbete på Södermalm.

Ta hjälp med trädgårdsskötsel på Södermalm

Var säsong i en trädgård kräver sina insatser, vilket lätt skapar stress om tid saknas eller arbetet är för tungt. Där kommer våra trädgårdsintresserade veteraner in! De är pensionerade trädgårdsmästare alternativt pensionärer med aktivt trädgårdsintresse och många säsongers praktik bakom sig. Vi handplockar rätt person så att du alltid får hjälp av någon med rätt kompetens. Vi på Veteranpoolen på Södermalm hjälper till med många olika sorters trädgårdsskötsel, bland annat:

  • Klippa gräs
  • Rensa ogräs och ta hand om rabatter
  • Trimma buskage och häckar
  • Sköta bevattningen
  • Trädfällning
  • Samla fallfrukt
  • Kratta löv och grus i gångar.
  • Se efter trädgården när du är bortrest
  • Köra bort avfall från trädgårdsarbetet (kringtjänst som inte omfattas av RUT)

Boka förmånlig trädgårdsskötsel med RUT-avdrag

Den vanligaste typen av trädgårdsskötsel är berättigad till RUT-avdrag, vilket gör trädgårdsarbete till en förmånlig tjänst att köpa hos Veteranpoolen. RUT-avdraget ger rätt till 50 procents avdrag på arbetskostnaden upp till ett visst maxbelopp. Är du under 65 år är det upp till 25.000 kr per år och person. Är ni två stycken ägare i hushållet får ni totalt dra av 50.000 kr. Är du 65 år eller äldre är maxbeloppet upp till 50.000 kr per år och person. Veteranpoolen sköter all administration kring RUT-avdraget av din trädgårdsskötsel i Södermalm, inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av RUT-avdrag. Mer information om gällande regler för RUT-avdrag för trädgårdsskötsel hittar du på Skatteverkets hemsida.

Boka oss för trädgårdsarbete på Södermalm

Kontakta Veteranpoolen angående önskat trädgårdsarbete via en kostnadsfri intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret så kontaktar vi dig – eller ring vårt lokalkontor på Södermalm. Berätta dina önskemål samt ange om du vill ha RUT-avdrag. Vi återkommer med en tydlig offert och matchar dig med en lämplig veteran på Södermalm som tar sig an din trädgård. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Södermalm, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södermalm
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN