Städning i Södermalm

Boka hemstädning på Södermalm via Veteranpoolen. Njut sedan av att komma hem till ett nystädat hem som är rent och doftar fräscht. Våra veteraner levererar professionell städning på Södermalm, något som för förenklar vardagspusslet för våra kunder. Istället för att ägna helgerna åt att städa skapar vi utrymme för andra inspirerande planer.

Veteranpoolen är ditt trygga städbolag som erbjuder flexibel städning på Södermalm: från löpande veckostädning, storstädning till flyttstädning. RUT-avdraget gör det dessutom förmånligt att boka in vår städtjänst.

Noggrann hemstädning på Södermalm

Städning blir ofta bäst när samma person gör arbetet i ditt hem – vilket är en av de fördelar du får som kund hos oss. De veteraner som jobbar med städning på Södermalm är motiverade medarbetare med lång erfarenhet av hemstäd. Vad som ingår i din städning på Södermalm anpassas efter dina önskemål men ofta ingår följande:

  • Damning & dammsugning
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning och rengöring av vitvaror och köksskåp
  • Städning av badrum: dusch, badkar, toalettstol, kranar etc

Vi erbjuder även fönsterputsning hemma hos dig. Som en del av din löpande städning eller som en separat bokning vid behov.

Flexibel städning på Södermalm

Vill du göra extra fint hemma vid ett speciellt tillfälle eller löpande få Veteranpoolens hemstäd för att bibehålla trivseln? Det är helt upp dig, vi anpassar städningens frekvens och omfattning efter dina önskemål. Du kan alltid boka på någon typ av grovstädning när det finna behov av det. Våra vanligaste städtjänster på Södermalm:

  • Löpande städning (exempelvis veckostädning eller månadsstädning)
  • Flyttstädning
  • Vårstädning, storstädning och grovstädning

Boka städning med RUT-avdrag

Städning är en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Avdraget gäller arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent. Bra att veta är att Veteranpoolen sköter all administration kring ditt RUT-avdrag för städning i Södermalm, inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av RUT-avdrag. Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida. 

Så enkelt bokar du städning på Södermalm

Ett rent hem är ofta nyckeln till ett välbefinnande som gärna sprider sig till alla delar av livet. Veteranpoolen erbjuder all sorts städning på Södermalm, även med kort varsel.

Gör en kostnadsfri intresseanmälan via formuläret här på sidan så hör vi av oss – alternativt ring vårt lokalkontor på Södermalm. Vi tar alla detaljer kring antal rum och kvadratmeter samt dina önskemål för hemstädningen. Vi vill också veta om du önskar RUT-avdrag. Vill du boka in en grov- eller flyttstädning får du en tydlig offert och vi bokar in tid som passar dig. För löpande uppdrag har vi ett annat upplägg: Eftersom olika hem tar olika lång tid att städa gör vi en första städning. Därefter kan vi uppskatta hur mycket tid som krävs för löpande städning och kan lämna ett prisförslag.


Vi ser fram emot att matcha dig med veteran inriktad på städning på Södermalm. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Södermalm, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södermalm
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN