Trädbeskärning i Södermalm

De allra flesta träd, buskar och häckar bör beskäras med jämna mellanrum och detta kan Veteranpoolen hjälpa dig med. Oavsett om syftet är att få in mer ljus, forma träd rätt eller få frukt av högre kvalitet så är det ett arbete som kräver både tajming och kunskap. Våra trädbeskärare på Södermalm har lång erfarenhet och utför en trygg och väl avvägd beskärning i din trädgård.

Självklart kan Veteranpoolen även hjälpa dig med de flesta andra typer av trädgårdsarbete på Södermalm.

När är det lämpligt med trädbeskärning på Södermalm?

Olika typer av träd och växtlighet beskärs vid olika tidpunkter under året. För många träd fungerar det att beskäras under vårvintern, när trädet är i vila och du ser strukturen på trädet tydligare. Sen finns det träd, buskar och häckar som med fördel beskärs under JAS-perioden, dvs juli-augusti-september, precis innan de går in i sin vintervila. En period då träd i allmänhet mår bra och tål ingrepp bättre. Under JAS-perioden kan din trädbeskärare på Södermalm också lättare bedöma om dina träd är angripna av skadedjur. Har du koll på vilken beskärningsperiod som passar dina träd? Om inte – så är du välkommen att konsultera oss inför din trädbeskärning i Södermalm, så att alla förutsättningar blir rätt.

Boka trädbeskärning på Södermalm med RUT-avdrag

Sedan 2016 är trädbeskärning en RUT-berättigad tjänst, vilket gör trädbeskärning till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent. Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år. Veteranpoolen sköter all administration kring RUT-avdraget inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av RUT-avdrag för din trädbeskärning. Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Tips! Veteranpoolen åtar oss även kringtjänster som att forsla bort sly och kapade trädgrenar men för bortforsling går det tyvärr inte att få RUT-avdrag.

Boka oss för trädbeskärning på Södermalm

Kontakta Veteranpoolen angående trädbeskärning via en kostnadsfri intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret så kontaktar vi dig – eller ring vårt lokalkontor på Södermalm. Berätta dina önskemål: vilka träd, häckar eller buskar uppdraget gäller och hur många som ska beskäras. Ange också om du vill ha RUT-avdrag. Vi återkommer med en tydlig offert och matchar dig med en trädbeskärare på Södermalm som utför arbetet enligt tidsplan. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Södermalm, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Södermalm
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN