Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Strömstad

Äger eller förvaltar du fastigheter i Strömstad med omnejd och behöver hjälp med underhåll? Vänd dig då till Veteranpoolen så hjälper vi till att hitta rätt person för jobbet. Våra veteraner har lång erfarenhet av fastighetsservice och relaterade yrkesuppgifter och besitter det tekniska kunnande som ofta visar sig vara nödvändigt vid fastighetsunderhåll.

Vi hjälper dig när arbetstrycket av någon anledning är större än normalt. Det kan till exempel vara vid större renoveringsarbeten eller i semestertider när det kan vara svårt att hitta kompetent personal. Behöver du regelbunden service under en längre tid kan vi ordna det också, våra veteraner kan dessutom ofta anlitas med kort varsel om ordinarie personal plötsligt blivit sjuk.

Exempel på fastighetsservice som Veteranpoolen i Strömstad kan hjälpa dig med:

  • Olika typer av trädgårdsarbete, till exempel klippa gräs och trimma häckar
  • Skotta snö
  • Byta lampor
  • Städa soprum och trapphus
  • Rensa rabatter och gångar
  • Utföra enklare reparationer
Så här anlitar du Veteranpoolen i Strömstad:
  • Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast eller ring direkt till vårt kontor i Strömstad på 0526-59 00 15. Det går även bra att maila oss på stromstad@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vad du vill ha hjälp med så matchar vi dina önskemål med resurserna i vår pool.

Vid löpande uppdrag gör vi vårt yttersta för att det alltid är samma person som har hand om arbetet. På så sätt kan du känna en trygghet i att arbetet blir lika bra utfört varje gång. Om veteranen skulle bli sjuk har vi alltid en ersättare som kan hoppa in med kort varsel.

Veteranpoolens personal består av erfarna yrkesmän som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. De väljer själva vilka uppdrag de tar, vilket gör att de alltid kan jobba med uppdrag de tycker är intressanta. När du anlitar Veteranpoolen kan du därför vara säker på att få motiverad och pålitlig service varje gång.

Du kan ta del av vår fastighetsservice i följande områden: Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kungshamn, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Smögen, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN