Veteranpoolen Strömstad

Vi servar följande kommuner
 • Dals-Ed
 • Fjällbacka
 • Grebbestad
 • Hamburgsund
 • Kungshamn
 • Smögen
 • Sotenäs
 • Strömstad
 • Tanum
Adress :
Karlsgatan 23B, 452 32, Strömstad
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

På telefon: mån-fredag 9-16. Kontoret är bemannat fredagar jämn vecka.

Kontaktpersoner
Marcus Kårebrand
Marcus Kårebrand
Ingela Carlsson
Ingela Carlsson
Lediga jobb
 • Lastbilschaufför med C-kort sökes

  Saknar du livet på vägarna som du haft som lastbilschaufför? Nu söker vi chaufförer med C-körkort till uppdrag hos ett företag som är ledande inom paket- och logistiktjänster. 

  Som chaufför hos vår kund erbjuds du ett perfekt extrajobb under sommaren där körningarna utgår från Uddevalla. Uppdraget innefattar spetsbyte, samt körning mellan terminaler, där man lastar och lossar med truck. 

  Vi tror att du som söker detta uppdrag tidigare har jobbat som yrkeschaufför, har ett CE-kort och YKB. Uppdraget pågår över sommaren men det finns även chans till förlängning. 

  Omfattning/start: . Omfattning 100% under sommarveckorna med start 10 juni, eller enligt överenskommelse. Körningarna är nattetid ons-ons med varannan vecka ledighet. arbetstiderna är antingen mellan kl. 15-06 eller mellan kl. 17-08. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du får lön för att sätta guldkant på tillvaron med. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster . Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Snacka jobb med oss i Uddevalla

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Strömstad
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan