Trädbeskärning i Strömstad

Letar du efter någon som kan snygga till träden på din tomt i Strömstad? Vi på Veteranpoolen ställer gärna upp med trädbeskärning. Vi hjälper dig även gladeligen med annat trädgårdsarbete. Hos oss finner du duktiga trädgårdsarbetare med mångårig erfarenhet av trädgårdsskötsel. Vi vet hur dina träd ska tas hand om.

Vi arbetar med JAS-metoden

Våra veteraner i Strömstad använder sig av JAS-metoden när det kommer till trädbeskärning. Denna metod får träden att må bättre inför den kommande vintervila, då beskärningen sker under sen sommar eller tidig höst. Under denna period är träden tåligare samtidigt som våra veteraner enklare kan se om det finns några parasitangrepp som behöver behandlas, exempelvis genom att kapa av en del grenar.

När arbetet är utfört ställer vi självklart upp med att föra bort det avfall som samlats. Detta är dock något som inte ger RUT-avdrag. Om träden är i behov av att behandlas kan vi även ställa upp med det.

Så här bokar du våra veteraner för trädbeskärning i Strömstad:

Det är enkelt att anlita oss. Du kan antingen fylla i intresseanmälan på vår hemsida eller så ringer du direkt till vårt lokala kontor.

Vi ber dig berätta för oss vad du vill att vi ska ställa hjälpa dig med samt vilken trädsort det är frågan om. Därefter kommer vi att se till att en passande veteran blir tilldelad uppdraget. Veteranen kommer senare att höra av sig till dig för att ni tillsammans ska kunna bestämma om datum och tid som passar båda parter. Du ska också gärna meddela om du har egna verktyg som vi kan låna eller om vi bör ta med det.

Veteranpoolen strävar efter att du ska få den bästa möjliga servicen till det bästa priset. Vi vill därför självklart att du ska kunna använda dig av RUT-avdraget, vilket är möjligt när du anlitar oss. Det betyder att du får avdrag på RUT-berättigade arbeten som vi utför och från och med i år är trädbeskärning ett sådant. Det finns med andra ord ingen orsak att vänta, utan hör av dig till oss så kommer vi och fixar dina träd. Tala om att du vill göra RUT-avdrag vid bokning så löser vi det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN