Fönsterputs i Strömstad

Bor du i Strömstad och behöver hjälp med att få fönstren putsade? Vänd dig då till Veteranpoolen i Strömstad. Våra skickliga veteraner kan anlitas för både små och stora arbeten. De har lång erfarenhet av fönsterputsning och kan anlitas för alla slags projekt. Vi kan dessutom ofta komma ut till dig med kort varsel.

Vill du anlita Veteranpoolens fönsterputsning för återkommande uppdrag, så att dina fönster alltid hålls rena och fina, så kan vi se till att samme veteran kommer hem till dig varje gång och utför arbetet, för bästa resultat.

Vi använder oss vanligtvis av den utrustning du förser oss med när vi arbetar hos dig. Om du är osäker på vad som behövs kommer vi gärna med inköpsråd och om det avtalas på förhand hjälper vi dig gärna med att handla innan vi kommer hem till dig.

Vill du att arbetet ska gå extra snabbt får du gärna plocka undan blomkrukor, gardiner, lampor och andra prydnadssaker vid fönstren. Vi kan även göra detta själva när vi väl är på plats.

Så här anlitar du Veteranpoolen i Strömstad för fönsterputsning:

  • Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast eller ring direkt till lokalkontoret i Strömstad på 0526-59 00 15. Du kan även maila oss på stromstad@veteranpoolen.se.
  • Frågor som vi behöver få svar på är hur många fönster du vill få putsade, hur många glas de har samt om de är vändbara. Vi behöver även veta hur tillgängliga fönstren är.

Bra att veta är att våra veteraner inte arbetar från stege på grund av fallrisken. Fönstren ska därför gå att nås via en trappstege.

Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an och hur de disponerar sin tid. Hos oss arbetar de på sina egna villkor, på så sätt kan du också alltid vara säker på att du från Veteranpoolen får en pålitlig och noggrann service.

Våra fönsterputsare finns tillgängliga i följande områden: Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kungshamn, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Smögen, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN